Rosemary Chocolate Chip Shortbread
Rosemary Chocolate Chip Shortbread necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 110 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. 407 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată, sare, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Rosemary Chocolate Chip Shortbread, Ciocolată Portocaliu Rozmarin Shortbread, și Shortbread Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. cremați untul cu zahărul folosind un mixer portabil.
Se amestecă rozmarinul, sarea și făina, 1/4 cană odată.
Se presară chipsurile de ciocolată și se amestecă cu mâna până se distribuie bine. Adunați aluatul într-o bilă. (Dacă aluatul începe să se înmoaie sau să se simtă gras, răciți aluatul timp de 15 minute.)
Rotiți aluatul într-un dreptunghi de grosime de 1/2 inch și tăiați în dreptunghiuri de aproximativ 1/2 inch cu 2 inci.
Așezați bucățile de aluat pe o foaie de copt rece. Înțepați vârfurile cu o furculiță.
Coaceți pâinea scurtă până când aluatul începe să capete o culoare aurie, aproximativ 25 de minute.
Scoateți pâinea scurtă de pe foaia de copt și lăsați să se răcească complet pe un suport.