Ron ' s Brandy plăcintă cu mere

Ron ' s Brandy plăcintă cu mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Ron ' s Brandy Apple Pie. Această rețetă face 15 porții cu 457 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 11 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tarta de frangipan cu mere-cireșe-ciocolată albă cu Sorbet de mere verzi și compot de coniac de cireșe-mere, Brandy De Mere, și Apple Brandy Turcia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați plăcinta pe o foaie de copt. Acest lucru va prinde orice sucuri care se pot revărsa în timpul coacerii. Acoperiți ușor plăcinta cu folie de aluminiu căptușită cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2
Transferați plăcinta la cuptor și coaceți timp de aproximativ 1 oră. Reduceți temperatura la 375 de grade și continuați să coaceți încă o oră. În ultimele 10 minute de coacere, îndepărtați folia, astfel încât plăcinta să aibă o culoare aurie frumoasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Serviți plăcinta caldă.

Ingrediente

0(poate fi sau trece)1/2 C zahăr granulat (turbinado sau zahăr organic din trestie)1/2 C zahăr granulat (turbinado sau zahăr organic din trestie)1(poate fi sau trece)piersicile proaspete sau congelate tăiate feliipiersicile proaspete sau congelate tăiate felii596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 vârfuri de cuișoare măcinate2 vârfuri de cuișoare măcinate596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriconiac, refrigeratconiac, refrigerat2(iarnă)amidon de porumbamidon de porumb1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirizahăr brun închis ferm ambalatzahăr brun închis ferm ambalat1marecerc de tort din carton (6 inchi)cerc de tort din carton (6 inchi)1maregălbenuș de ou, bătutgălbenuș de ou, bătut4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universală, plus mai mult pentru acoperire și placă de plăcintăfăină universală, plus mai mult pentru acoperire și placă de plăcintă10Mere Granny Smith, decojite, cu miez și feliate subțireMere Granny Smith, decojite, cu miez și feliate subțire11 kilogram de dovlecel,scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată0(poate fi sau trece)cuișoare măcinatecuișoare măcinate1pinchVârf de buzduganVârf de buzdugan1(poate fi sau trece)nucșoară proaspăt măcinatănucșoară proaspăt măcinată15Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăColorant alimentar roșuColorant alimentar roșu1(poate fi sau trece)2/3 cană (câteva pumni) Parmigiano sau Romano ras2/3 cană (câteva pumni) Parmigiano sau Romano ras596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirizahăr, plus mai mult pentru stropirezahăr, plus mai mult pentru stropire1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriLemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universală nealbităfăină universală nealbită1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)unt nesărat, tăiat în bucăți mici, plus mai mult pentru plăcuța de plăcintăunt nesărat, tăiat în bucăți mici, plus mai mult pentru plăcuța de plăcintă4146 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri(3 1/2 bastoane) unt nesărat, plus mai mult pentru placa de plăcintă(3 1/2 bastoane) unt nesărat, plus mai mult pentru placa de plăcintă1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)extract de vanilie purăextract de vanilie pură1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină integrală de grâu, de preferință măcinată cu piatrăfăină integrală de grâu, de preferință măcinată cu piatră
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista