Nevoie de o sos fără lactate și pescatarian? Roman-esco (Romesco Italian) cu Snapper roșu ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 432 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți rozmarin, ulei de măsline plus 2 linguri, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 11 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Snapper roșu copt în sare cu sos Romesco, și Roman Holiday Soup-bucurați-vă de această supă italiană consistentă oricând.
Instrucțiuni
1
Puneți ardeii și roșiile tocate grosier în robotul de bucătărie cu pâine, nuci de pin, usturoi, rozmarin, pătrunjel tocat și oțet. Porniți procesorul și transmiteți în flux 1/4 până la 1/3 cană de ulei de măsline extravirgin pentru a forma un sos gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Nuci De Pin
Rozmarin
Pătrunjel
Ardei
Oțet
Usturoi
Tomate
Pâine
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Așezați 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie de mică adâncime și adăugați crenguța de rozmarin. Acest lucru va infuza uleiul înainte de a adăuga peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Rozmarin
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Sezon snapper cu sare și piper și scor partea pielii cu trape încrucișate. Dragați peștele în făină și gătiți în uleiul de măsline infuzat cu rozmarin timp de 7 până la 8 minute, până când este crocant și auriu pe ambele părți.