Rom Raisin Tiramisu

Rom Raisin Tiramisu
Rum Raisin Tiramisu este o rețetă mediteraneană care servește 8. O porție conține 597 calorii, 10g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, ladyfingers, brânză mascarpone și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, și Pâine cu stafide pentru iubitorii de stafide.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați stafidele și 2 linguri de rom într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și puneți-le în cuptorul cu microunde la mare timp de 1 minut. Descoperiți și lăsați deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
FolieFolie
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
3
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete la viteză mare timp de 5 minute, până când este foarte gros și galben deschis. Reduceți viteza la minim și amestecați mascarpone până se omogenizează. Cu mixerul încă la foc mic, adăugați 1/2 cană de rom, 1/4 cană de suc de portocale, extractul de vanilie și semințele din fasolea de vanilie. Se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
MascarponeMascarpone
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SemințeSemințe
ZahărZahăr
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Se toarnă restul de 1/2 cană de rom și restul de 1/2 cană de suc de portocale într-un castron puțin adânc. Înmuiați rapid o parte a fiecărui deget în amestecul de rom și așezați-le într-un singur strat într-un vas dreptunghiular sau oval de 9 x 11 x 2 inci. Rupeți degetele în bucăți mai mici și înmuiați-le în amestecul de rom pentru a umple spațiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Presărați jumătate din stafidele înmuiate în ROM uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
ROMROM
6
Se toarnă jumătate din amestecul de mascarpone și se întinde uniform. Repetați straturile de ladyfingers înmuiate, stafide îmbibate cu rom și amestec de mascarpone. Neteziți blatul, acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 6 ore, dar de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
MascarponeMascarpone
StafideStafide
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FolieFolie
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Înainte de servire, presărați blatul cu ciocolata rasă și serviți rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista