Rum Raisin Tiramisu este o rețetă mediteraneană care servește 8. O porție conține 597 calorii, 10g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, ladyfingers, brânză mascarpone și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, și Pâine cu stafide pentru iubitorii de stafide.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați stafidele și 2 linguri de rom într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și puneți-le în cuptorul cu microunde la mare timp de 1 minut. Descoperiți și lăsați deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Folie
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Cuptor Cu Microunde
Bol
3
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete la viteză mare timp de 5 minute, până când este foarte gros și galben deschis. Reduceți viteza la minim și amestecați mascarpone până se omogenizează. Cu mixerul încă la foc mic, adăugați 1/2 cană de rom, 1/4 cană de suc de portocale, extractul de vanilie și semințele din fasolea de vanilie. Se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Suc De Portocale
Fasole De Vanilie
Mascarpone
Gălbenuș De Ou
Semințe
Zahăr
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Se toarnă restul de 1/2 cană de rom și restul de 1/2 cană de suc de portocale într-un castron puțin adânc. Înmuiați rapid o parte a fiecărui deget în amestecul de rom și așezați-le într-un singur strat într-un vas dreptunghiular sau oval de 9 x 11 x 2 inci. Rupeți degetele în bucăți mai mici și înmuiați-le în amestecul de rom pentru a umple spațiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
8 Lingurite Lichior RumChata
Fâșie De Coajă De Lămâie
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Presărați jumătate din stafidele înmuiate în ROM uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
ROM
6
Se toarnă jumătate din amestecul de mascarpone și se întinde uniform. Repetați straturile de ladyfingers înmuiate, stafide îmbibate cu rom și amestec de mascarpone. Neteziți blatul, acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 6 ore, dar de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata
Mascarpone
Stafide
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Folie
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
7
Înainte de servire, presărați blatul cu ciocolata rasă și serviți rece.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.