Rom cu unt și floricele de afine
Rețeta de rom cu unt și floricele de afine ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 1 oră și 10 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 336 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, afine, sâmburi de floricele și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Înghețată Cu Floricele Cu Unt, Cremă De Popcorn Cu Unt Brulee, și Unt Popcorn Crunch Negrese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați merisoarele și romul într-un castron mic și lăsați deoparte să se înmoaie timp de 1 oră.
Încălziți uleiul într-o oală mare adâncă la foc mediu timp de 1 până la 2 minute.
Așezați 4 până la 5 sâmburi de floricele în oală și acoperiți oala. De îndată ce auziți miezurile pop, așezați restul miezurilor în oală, acoperiți și agitați ușor oala înainte și înapoi peste arzător. Miezurile vor începe să apară dintr-o dată.
Continuați să mutați ușor vasul înainte și înapoi peste arzător până când popping-ul dispare, cu 2 până la 3 minute mai mult. Când nu mai auziți sâmburi, scoateți oala de pe foc.
Transferați floricelele din oală și într-o pungă mare de hârtie maro și puneți-le deoparte.
Ștergeți oala cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta orice sâmburi nepopate. Puneți oala la foc mic, apoi adăugați untul. Se amestecă până când untul se topește complet. Odată ce untul se topește, adăugați afinele și romul în oală și amestecați pentru a combina. Continuați să gătiți la foc mic timp de 1 minut mai mult.
Se toarnă amestecul de afine în punga de hârtie cu floricele.
Presărați sarea și zahărul, sertizați punga închisă și agitați energic până când floricelele sunt acoperite uniform cu unt și condimente.
Transferați conținutul pungii într-un castron mare și serviți imediat.