Rolă De Șerbet Curcubeu
Rola de șerbet curcubeu necesită în jur 7 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 12 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 210 calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână apă, șerbet de tei, șerbet de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Rolă De Șerbet Curcubeu, Serbet Curcubeu, și Tort De Șerbet Curcubeu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°. linia 15 1/2x10 1/2x1-inch jelly roll pan cu hârtie cerată.
Bateți amestecul de tort și apa rece într-un vas de sticlă sau metal foarte mare la viteză mică 30 de secunde; bate la viteză medie 1 minut.
Întindeți jumătate din aluat în tigaie.
Întindeți aluatul rămas într-o tigaie de pâine de 9x5x3 inci.
Coaceți tigaia cu jeleu 20 până la 25 de minute, tigaia cu pâine 35 până la 45 de minute sau până când partea superioară revine când este atinsă ușor în centru. Rezervați tigaia pentru o altă utilizare. Se răcește jeleu rola tigaie 10 minute. Slăbiți tort de la marginile tigaie; întoarceți cu susul în jos pe prosop presărat cu zahăr pudră. Îndepărtați cu grijă hârtia cerată. Tăiați marginile rigide ale tortului, dacă este necesar. Rotiți cu grijă tortul fierbinte și prosopul de la capătul îngust. Se răcește complet pe grătar, aproximativ 1 oră.
Desfaceți tortul; scoateți prosopul. Începând de la un capăt îngust, răspândiți șerbet de zmeură pe o treime din tort, șerbet de portocale pe următoarea treime din tort și șerbet de tei pe tortul rămas.
Așezați rola, cu cusătura în jos, pe o bucată de folie de aluminiu de 18x12 inci. Înfășurați în folie; congelați cel puțin 6 ore până când este ferm.
Scoateți din congelator cu 15 minute înainte de servire.
Tăiați rola în felii de 3/4 inch. A se păstra învelit în congelator.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru desertul înghețat. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "