Rola Unagi (anghilă de apă dulce friptă)

Rola Unagi (anghilă de apă dulce friptă) necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această băutură are 755 calorii, 11g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de wasabi, semințe de susan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Apă De Lămâie Cu Mentă Proaspătă, Apă De Cocos Și Gelatină Proaspătă De Mure, și Apa de lămâie proaspătă pe jumătate congelată a lui Charlotte.
Instrucțiuni
Echipament special: Makisu (bambus mat de rulare)
Pentru a găti orezul sushi-spălați bine orezul, scurgeți și lăsați să stea 30 de minute într-o strecurătoare. Când gătiți orez, pentru 1 cană de orez adăugați doar puțin mai puțin de 1 cană de apă într-un aragaz pentru orez. La 45 de minute după ce orezul a fost pornit, scoateți-l într-un vas mare de amestecare (plasticul sau lemnul este cel mai bun, metalul este, de asemenea, OK) pentru a accelera procesul de răcire.
Adăugați 1 uncie de condimente sushi su și amestecați bine în orez.
Lăsați să se răcească. Întoarceți periodic orezul să se răcească uniform. Faceți acest lucru timp de aproximativ 20 până la 30 de minute, apoi acoperiți.
Așezați o foaie completă de nori (partea aspră în sus), pe covorașul de bambus. Acoperiți întreaga foaie, cu excepția a aproximativ 7/8 inci la capătul îndepărtat cu orez, presând orezul cu mâinile umede într-un strat uniform.
Presărați semințe de susan pe orez de la stânga la dreapta.
Așezați benzi de germeni Unagi, castraveți și kaiware peste marginea anterioară a nori.
Rulați cea mai apropiată margine de dvs., în sus și departe de dvs., introduceți foarte atent rola și continuați până ajungeți la capătul gol, pentru a vă sigila rola. Asigurați-vă că atunci când rulați toate ingredientele sunt bine fixate, acest lucru vă va ajuta să păstrați ingredientele intacte la tăiere. Comprimați rola cu covorașul de bambus. Vă puteți modela rola făcându-l ușor oval sau pătrat. Pentru a servi, feliați în 12 felii uniforme.
Așezați glazura Unagi pe farfurie sau serviți ca garnitură. Îndepărtați sushi pe farfurie, garnisiți cu ghimbir murat și wasabi.
Se servește cu sos de soia.
Sushi sugestii: Nori are 2 laturi, 1 dur și 1 netedă și strălucitoare. Partea aspră ține mai bine orezul, iar partea netedă este mai prezentabilă la exterior. De asemenea, apa este cel mai bun prieten al tău atunci când faci sushi. Păstrați-vă mâinile umede atunci când manipulați orezul, astfel încât orezul să nu se lipească de mâini. Acest lucru este important atunci când feliați sau tăiați rulouri de sushi, păstrați cuțitul umed în orice moment, astfel încât cuțitul să poată aluneca prin orez.
Combinați toate ingredientele într-o cratiță. Gatiti doar pana cand zaharul se dizolva complet.
Se ia de pe foc și se răcește complet.
Combinați toate ingredientele și dați deoparte.