Rola de homar fierbinte cu unt de lamaie-tarhon

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rola de homar fierbinte cu unt de tarhon cu lămâie. O porție conține 582 calorii, 19g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de chifle de hot dog, suc de lămâie, tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Lămâie-Tarhon Homar Roll, Connecticut stil homar fierbinte rola cu unt de lamaie coriandru, și Tarhon Homar Roll pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru a găti homarii: aduceți o oală mare de apă sărată la fierbere.
Adăugați homarii și gătiți aproximativ 7 minute; se vor face aproximativ trei sferturi.
Se scurge bine și se lasă să se răcească.
Tăiați pe jumătate pe lungime.
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la mare pentru grătar direct.
Ungeți partea tăiată a homarilor cu puțin ulei și presărați sare și piper. Grătar, tăiat cu fața în jos, până când este ușor carbonizat. Răsturnați și continuați grătarul până când este ușor carbonizat și încălzit.
Scoateți homarii de pe grătar și lăsați să se răcească ușor.
Ungeți interiorul chiflelor de hot dog cu puțin ulei și presărați sare și piper. Gratar până la doar toasty.
Scoateți carnea de coadă și gheare din homari. Le puteți tăia, dar suficient pentru a vă oferi aproximativ 2 bucăți foarte mari pe coc. Aruncați-le în untul clarificat cu lămâie-tarhon și dați-le o înmuiere bună. Puneți homarul în chiflele prăjite și serviți imediat.
Topiți untul încet într-o cratiță medie la foc mic.
Lăsați-l să stea puțin pentru a se separa. Îndepărtați spuma care se ridică în vârf și turnați ușor într-un castron, lăsând în urmă solidele de lapte, care s-au așezat pe fundul tigaiei.
Puneți untul clarificat într-o tigaie mare la foc mic.
Adăugați coaja de lămâie, sucul de lămâie și tarhonul și condimentați cu sare, piper și cayenne, dacă doriți.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 160 de dolari pe sticlă.
![Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru]()
Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru
7 "climatele" pot fi numite Grand Cru în Chablis : Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur și Vaud Approrsir. Aceste podgorii sunt toate situate pe partea dreaptă a râului le Serein, pe deal. Această situație conferă vinului un caracter puternic și plin de corp.De culoare paie foarte palidă, cu un nas exploziv de arome florale vii și fructe proaspete crocante, care oferă expresia supremă a terroirului său rece. Palatul arată o mare tensiune și energie.