Rodie-miel marinat cu condimente și cuscus

Rodie-miel marinat cu condimente și cuscus
Mielul marinat cu rodie cu condimente și cuscus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 930 calorii, 68G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $5.42 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, ghimbir măcinat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cotlete de miel Harissa cu cuscus de rodie, Cotlete de miel la grătar în rodie marinată, și Pulpă de miel marinată cu ghimbir cu cuscus și Kale israeliene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateti melasa de rodie, usturoi tocat grosier, ulei de masline,ghimbir macinat, scortisoara, 1 3/4 lingurite chimen,boia de ardei, 1/2 lingurita sare si 1/4 lingurita piper intr-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ScorțișoarăScorțișoară
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UsturoiUsturoi
PiperPiper
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați miel și aruncați pentru a acoperi. Acoperiși marinați 2 ore la temperatura camerei sau până la 2 zile la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
3
Scurgeți, rezervați marinada. Pat miel uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
MielMiel
4
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați carne și oase, dacă utilizați, și gătiți până cândbrowned, întorcându-se ocazional, aproximativ 2 minute total pe lot. Întoarceți toate mielul șioamele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați marinada rezervatăși 1/4 cană de apă. Acoperiți ușor cu capacajar și fierbeți la foc mediu-mic până lacarnea este fragedă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
6
Scoateți-LDE pe foc și puneți-l deoparte.
7
Între timp, aduceți restul de 1 ceașcăapă și bulion de pui la fiert în mediucratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
8
Adăugațicuscous și restul de 1/4 linguriță.
9
Scoateți cratița de pe foc și lăsați-o să stea acoperită 5 minute. Puf cuscuscu furculiță, apoi amestecați untul până se topește.Împărțiți cuscusul între farfurii și acoperiți cumiel, semințe de rodie și frunze de busuioc, lingând sosul rămas peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
CuscusCuscus
UntUnt
SosSos
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
* Un sirop gros de rodie; disponibil la unele supermarketuri, la piețele din Orientul Mijlociu și de la adrianascaravan.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De RodieSirop De Rodie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista