Rocky Mountain Oyster Stew
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Rocky Mountain Oyster Stew. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 250 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți frunze proaspete de pătrunjel, ulei de canolan, arpagic proaspăt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Rocky Mountain s ' more, Rocky Mountain Bars, și Stridii De Munte Stâncoase.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Îndepărtați membrana exterioară din testicule și tăiați în discuri de 1 inch. Aruncați în făină, condimentată cu sare și piper și agitați orice exces. Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor adăugați ulei de canola și încălziți până ajunge la punctul de fumat.
Adăugați usturoiul și ceapa și sotati până la fiert, aruncând rapid pentru a nu arde usturoiul.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
În aceeași tigaie cu reziduul de ulei, adăugați untul și așezați discurile testiculelor, cu fața plată în jos, în tigaia fierbinte. Gatiti pana se rumeneste pe ambele parti.
Se adaugă vinul, se amestecă pasta de roșii până se încorporează bine, apoi se adaugă înapoi amestecul de ceapă și usturoi sotate. Pe măsură ce felul de mâncare se gătește, se va îngroșa din cauza prafului de făină pe testicule. Continuați să gătiți deasupra intervalului timp de aproximativ 15 minute, apoi introduceți tigaia în cuptorul preîncălzit încă 30 de minute sau până când testiculele sunt fragede.
Scoateți din cuptor și reglați condimentele.
Lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute, astfel încât aroma să se îmbunătățească.
Garnisiți cu ierburi tocate și pâine crocantă.