Rocky Mountain Benedict
Rocky Mountain Benedict este un pescatarian masa de dimineață. Această rețetă face 4 porții cu 1384 calorii, 45g de proteine, și 116g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.92 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos fierbinte, frunze de pătrunjel, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este bine. Încercați Rocky Mountain s ' more, Rocky Mountain Grill, și Cartofi De Munte Stâncoși pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți brioșele englezești în jumătate și apoi prăjiți-le sau grătați-le; puneți-le deoparte. Umpleți o tigaie mare de mică adâncime cu 2 până la 3 inci de apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la foc mic și rupeți ușor ouăle în apa clocotită. Gatiti ouale pana cand galbenusurile sunt setate la coacerea dorita, aproximativ 3 minute.
Scoateți ouăle de pe foc.
Încălziți păstrăvul afumat într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare timp de 30 de secunde sau până când este încălzit. Aranjați brioșele englezești prăjite pe farfurii și acoperiți cu păstrăvul. Folosind o lingură cu fante, Așezați 1 ou fiert deasupra fiecărei brioșe englezești. Se toarna sosul cald Hollandaise peste oua si se presara cu patrunjel si un strop de boia de ardei pentru a garnisi.
Topiți untul la foc mediu într-o cratiță grea. În timp ce untul se topește, amestecați vinul alb, sucul de lămâie și sosul fierbinte într-un castron mare de metal.
Bateți gălbenușurile de ou.
Așezați vasul peste o tigaie cu apă fierbinte și continuați să bateți la foc mediu până când se dezvoltă o consistență de cremă. Se amestecă încet untul topit. Continuați să bateți până când sosul este bogat și neted.