Rivel Kuchen
Rivel Kuchen ia în jurul valorii de 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 69 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. 9 persoane au găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, care este îmbunătățit. Încearcă Peach Kuchen, Kuchenul doamnei Brown, și Cranberry Kuchen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în 1/4 cană de apă caldă la care s-a adăugat 1 linguriță de zahăr.
Opărește 2 căni de lapte; adăugați 1/2 cană zahăr, scurtare și sare. Se răcește până la călduță. Bateți în ouă.
Adăugați suficientă făină pentru a face aluat gros mediu și bateți bine.
Adăugați ouăle bătute și drojdia dizolvată, bateți bine. Se amestecă făina rămasă. Când este prea gros pentru a se amesteca cu lingura, se toarnă pe o placă cu făină. Frământați aluatul până când este neted și elastic.
Puneți aluatul într-un bol uns și lăsați să crească până la dimensiunea dublă. Împărțiți în 2 părți. Frământați fiecare în jos și rotiți-l pentru a se potrivi cu o tigaie de 13 X 9 inch.
Puneți 1 1/2 cană de zahăr în tigaie grea și rumeniți, amestecând tot timpul.
Adăugați 3 căni de apă. Gatiti pana se dizolva zaharul. Domnule împreună 3 linguri de făină și 3/4 cană de lapte; se adaugă în apa cu zahăr. Gatiti pana cand amestecul este gros ca sosul. Mișto.
Se întinde pe prăjituri de cafea necoapte.
Se amestecă 1 cană de făină, 1/4 cană de unt sau margarină, 1 lingură de zahăr și scorțișoară până se sfărâmă.
Presărați amestecul rivels peste tortul de cafea.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 25 de minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Graham Beck Bliss Nectar. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Demi-Sec Graham Beck este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu indicii de butterscotch, miere și pralină, acest Bulbuc delicios vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir