Rețetă de baruri de mic dejun fără Gluten cu fulgi de Quinoa, alune

Rețetă de baruri de mic dejun fără Gluten cu fulgi de Quinoa, alune
Rețetă de baruri de mic dejun fără Gluten cu fulgi de Quinoa, alunele ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 211 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 220 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de quinoa din recolta antică, ulei de cocos, extract de Bourbon vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Baruri De Mic Dejun Cu Afine-Copii Fără Gluten, Fără Zahăr, Baruri Cookie Pentru Micul Dejun (Fără Gluten), și Baruri De Mic Dejun Vegane, Fără Gluten pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții15
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista