Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Risotto sălbatic. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.77 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 465 calorii. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, lapte de cocos, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Risotto De Ciuperci Sălbatice, Risotto De Ciuperci Sălbatice, și Risotto De Ciuperci Sălbatice.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, aduceți 1 cană de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați orezul sălbatic, acoperiți tigaia și reduceți focul. Se fierbe timp de 25 de minute; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Aduceți 4 căni de apă pentru a fierbe într-o cratiță mare. Păstrați apa la foc mic în timp ce începeți numărul pasului
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Călește scallions și usturoiul la foc mediu-mare timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Usturoi
6
Adăugați orezul Arborio; amestecați-l timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arborrio Rice
7
Se toarnă vinul, orezul sălbatic și tarhonul în tigaie. Gatiti, amestecand frecvent, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic
Tarhon
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se toarnă 1/2 cană de apă încălzită în tigaie. Se amestecă frecvent până când lichidul este absorbit, apoi se adaugă 1/2 cană mai multă apă. Continuați să adăugați apa în acest mod, așteptând între adaosuri până când lichidul este absorbit și amestecând frecvent. După aproximativ 18 până la 20 de minute, cea mai mare parte a lichidului trebuie absorbită, iar orezul trebuie să fie fraged, dar totuși ușor mestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Când toată apa este absorbită, adăugați roșiile, laptele de cocos și mazărea. Se amestecă amestecul și se fierbe, amestecând des, până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită.