Risotto Simplu De Homar

Risotto Simplu De Homar
Risotto homar simplu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,82 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 314 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Un amestec de mazăre, unt, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 3 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Risotto Con l ' Agosta (Risotto de homar), Risotto De Homar, și Risotto De Homar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul și 1 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați homar; acoperiți și gătiți timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
3
Scoateți homarul din tigaie; se răcește timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți carnea din cozile de homar fierte, rezervând scoici. Se taie carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Coji De PasteCoji De Paste
CarneCarne
5
Așezați cojile într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Zdrobiți grosolan cojile folosind un ciocan de carne sau o tigaie grea. Întoarceți cojile zdrobite în amestecul de bulion. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și gătiți timp de 20 de minute. Se strecoară amestecul de coajă printr-o sită peste un castron, rezervând bulion; aruncați solidele. Întoarceți amestecul de bulion în cratiță; păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
BulionBulion
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
SitaSita
BolBol
6
Încălziți 1 lingură de unt într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați orez în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand continuu. Se amestecă 1 cană de amestec de bulion și se gătește timp de 5 minute sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant. Rezervați 2 linguri de amestec de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați amestecul de bulion rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 22 de minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
9
Se ia de pe foc și se amestecă homarul, amestecul rezervat de 2 linguri de bulion, 2 linguri de unt și mazăre verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre VerdeMazăre Verde
HomarHomar
UntUnt
BulionBulion
10
Alegere durabilă: populația americană de homari este bine gestionată în Canada și SUA.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Etienne Boileau Petit Chablis. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Etienne Boileau Petit Chablis
Etienne Boileau Petit Chablis
Vinificat și îmbătrânit în oțel inoxidabil 100% timp de 6 luni. Dintr-o singură parcelă de viță de vie cultivată pe lut Portlandian, acesta este Petit Chablis clasic, crocant și uscat, cu fructe înainte și ușor. Culoare paie palidă. Nas concentrat cu note orale și arome delicate de citrice cu caracter de salcâm, citrice și măr pe gust. Lumină și plină de viață, cu aciditate răcoritoare și aromatice citrice persistente.
DificultateGreu
Gata În1 h, 3 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista