Risotto Simplu De Homar

Risotto homar simplu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,82 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 314 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Un amestec de mazăre, unt, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 3 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Risotto Con l ' Agosta (Risotto de homar), Risotto De Homar, și Risotto De Homar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul și 1 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță.
Adăugați homar; acoperiți și gătiți timp de 4 minute.
Scoateți homarul din tigaie; se răcește timp de 5 minute.
Scoateți carnea din cozile de homar fierte, rezervând scoici. Se taie carnea.
Așezați cojile într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Zdrobiți grosolan cojile folosind un ciocan de carne sau o tigaie grea. Întoarceți cojile zdrobite în amestecul de bulion. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și gătiți timp de 20 de minute. Se strecoară amestecul de coajă printr-o sită peste un castron, rezervând bulion; aruncați solidele. Întoarceți amestecul de bulion în cratiță; păstrați cald la foc mic.
Încălziți 1 lingură de unt într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați orez în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand continuu. Se amestecă 1 cană de amestec de bulion și se gătește timp de 5 minute sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant. Rezervați 2 linguri de amestec de bulion.
Adăugați amestecul de bulion rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 22 de minute în total).
Se ia de pe foc și se amestecă homarul, amestecul rezervat de 2 linguri de bulion, 2 linguri de unt și mazăre verde.
Alegere durabilă: populația americană de homari este bine gestionată în Canada și SUA.