Risotto-Roșii Umplute

Risotto-Roșii Umplute
Risotto-roșii umplute este un fără gluten farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 162 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii coapte ferme pe viță de vie, fulgi de chile, brânză parmezană și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Risotto-roșii umplute, Busuioc Risotto Rosii Umplute, și Un picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, Fetan și mazăre umplute cu dovlecei, nuci și zahăr brun umplute cu mere Macintosh pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați blaturile din roșii aproximativ 3/4 in. din tulpini (păstrați frunzele și tulpinile mici atașate) și lăsați-le deoparte. Lucrând peste un robot de bucătărie și folosind o linguriță, scoateți cu grijă pulpa de roșii și sucurile, lăsând doar pereții exteriori. Pulpă pură și sucuri, apoi măsurați; ar trebui să aveți 2 căni. Tăiați o felie foarte subțire de la baza roșiilor, astfel încât acestea să stea plate (dacă obțineți o gaură, patch-uri din interior cu o felie de roșii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se încălzește 3 linguri. ulei într-o cratiță medie la foc mediu. Gatiti ceapa si usturoiul, amestecand ocazional, pana se rumenesc usor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați orez, sare kosher, piper și fulgi de chile, amestecând pentru a acoperi. Se amestecă roșiile pure și 1/4 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Gatiti descoperit, amestecand ocazional, pana cand lichidul este redus la suprafata orezului, 8-10 minute. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și gătiți, amestecând o dată sau de două ori, până când orezul este gătit, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 450 cu un suport în treimea superioară a cuptorului. Ungeți un vas de copt superficial cu o parte din uleiul rămas. Amestecați pătrunjelul, busuiocul și brânza în risotto. Împărțiți risotto uniform între coji de roșii, mounding un pic, și a stabilit în vas uns, partea de orez în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Ungeți blaturile de roșii rezervate cu ulei și așezați ușor pe roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Presărați blaturi cu sare de mare dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
8
Coaceți până când roșiile se înmoaie puțin, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista