Risotto-roșii umplute este un fără gluten farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 162 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii coapte ferme pe viță de vie, fulgi de chile, brânză parmezană și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Risotto-roșii umplute, Busuioc Risotto Rosii Umplute, și Un picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, Fetan și mazăre umplute cu dovlecei, nuci și zahăr brun umplute cu mere Macintosh pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați blaturile din roșii aproximativ 3/4 in. din tulpini (păstrați frunzele și tulpinile mici atașate) și lăsați-le deoparte. Lucrând peste un robot de bucătărie și folosind o linguriță, scoateți cu grijă pulpa de roșii și sucurile, lăsând doar pereții exteriori. Pulpă pură și sucuri, apoi măsurați; ar trebui să aveți 2 căni. Tăiați o felie foarte subțire de la baza roșiilor, astfel încât acestea să stea plate (dacă obțineți o gaură, patch-uri din interior cu o felie de roșii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se încălzește 3 linguri. ulei într-o cratiță medie la foc mediu. Gatiti ceapa si usturoiul, amestecand ocazional, pana se rumenesc usor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Adăugați orez, sare kosher, piper și fulgi de chile, amestecând pentru a acoperi. Se amestecă roșiile pure și 1/4 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
4
Gatiti descoperit, amestecand ocazional, pana cand lichidul este redus la suprafata orezului, 8-10 minute. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și gătiți, amestecând o dată sau de două ori, până când orezul este gătit, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 450 cu un suport în treimea superioară a cuptorului. Ungeți un vas de copt superficial cu o parte din uleiul rămas. Amestecați pătrunjelul, busuiocul și brânza în risotto. Împărțiți risotto uniform între coji de roșii, mounding un pic, și a stabilit în vas uns, partea de orez în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(recomandat: Sos A1)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Ungeți blaturile de roșii rezervate cu ulei și așezați ușor pe roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Subţire-
7
Presărați blaturi cu sare de mare dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
8
Coaceți până când roșiile se înmoaie puțin, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe