Risotto-Roșii Umplute
Risotto-roșii umplute este un fără gluten farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 162 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii coapte ferme pe viță de vie, fulgi de chile, brânză parmezană și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Risotto-roșii umplute, Busuioc Risotto Rosii Umplute, și Un picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, Fetan și mazăre umplute cu dovlecei, nuci și zahăr brun umplute cu mere Macintosh pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați blaturile din roșii aproximativ 3/4 in. din tulpini (păstrați frunzele și tulpinile mici atașate) și lăsați-le deoparte. Lucrând peste un robot de bucătărie și folosind o linguriță, scoateți cu grijă pulpa de roșii și sucurile, lăsând doar pereții exteriori. Pulpă pură și sucuri, apoi măsurați; ar trebui să aveți 2 căni. Tăiați o felie foarte subțire de la baza roșiilor, astfel încât acestea să stea plate (dacă obțineți o gaură, patch-uri din interior cu o felie de roșii).
Se încălzește 3 linguri. ulei într-o cratiță medie la foc mediu. Gatiti ceapa si usturoiul, amestecand ocazional, pana se rumenesc usor, aproximativ 5 minute.
Adăugați orez, sare kosher, piper și fulgi de chile, amestecând pentru a acoperi. Se amestecă roșiile pure și 1/4 cană de apă.
Gatiti descoperit, amestecand ocazional, pana cand lichidul este redus la suprafata orezului, 8-10 minute. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și gătiți, amestecând o dată sau de două ori, până când orezul este gătit, aproximativ 15 minute.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 450 cu un suport în treimea superioară a cuptorului. Ungeți un vas de copt superficial cu o parte din uleiul rămas. Amestecați pătrunjelul, busuiocul și brânza în risotto. Împărțiți risotto uniform între coji de roșii, mounding un pic, și a stabilit în vas uns, partea de orez în sus.
Ungeți blaturile de roșii rezervate cu ulei și așezați ușor pe roșii.
Presărați blaturi cu sare de mare dacă doriți.
Coaceți până când roșiile se înmoaie puțin, 12 până la 15 minute.
Serviți cald sau la temperatura camerei.