Risotto Rapid
Reteta Risotto Rapid este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 4 porții cu 290 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Rulouri Rapide, Rapid Ragu, și Rapid Ragu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală sub presiune de 6 litri la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați orez și ceapă, și saut 1 minut. Se amestecă vinul și bulionul. Închideți bine capacul și aduceți la presiune ridicată la foc mare (aproximativ 4 minute). Reglați căldura la mediu sau la nivelul necesar pentru a menține presiunea ridicată și gătiți 3 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute.
Puneți oala sub presiune sub apă curentă rece.
Scoateți capacul și amestecați roșiile, pătrunjelul, piperul și prosciutto-ul. Gatiti, neacoperit, la foc mediu-mare 3 minute, amestecand continuu. Se amestecă brânza.
Garnisiți cu crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.