Reteta Risotto Primaveran este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $3.86 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 733 calorii, 30g de proteine, și 35g de grăsime. Un amestec de parmezan, unt, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto Primavera, Risotto Primavera, și Risotto Primavera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați 1/4-inch felie de pe 1 parte lungă de morcov pentru a se stabiliza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
2
Tăiați longitudinal în felii groase de 1/8 inch. Stivați jumătate din felii și tăiați longitudinal în benzi groase de 1/8 inch.
3
Tăiați benzile transversal în cuburi de 1/8 inch. Repetați cu feliile rămase.
4
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați sparanghel, dovlecei și dovlecei crookneck; se presară sare și piper. Saut până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 2 minute. Puneți legumele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Sparanghel
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Suc De Fructe
6
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță medie la foc mic. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Încălziți 3 linguri de ulei în oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Adăugați ceapa și morcovul tăiat cubulețe. Saut până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ceapă
9
Adăugați orez; se amestecă până când orezul este translucid la margini, dar încă opac în centru, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
10
Adăugați vin și fierbeți până se absoarbe, amestecând ocazional, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
11
Adăugați 1 cană de bulion cald și morcovi. Se fierbe până când bulionul este aproape absorbit, amestecând des, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcovi Pentru Copii
Bulion
12
Adăugați 2 căni mai mult bulion, 1 cană la un moment dat, permițând ca fiecare adăugare să fie absorbită înainte de a adăuga în continuare și amestecând frecvent, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
13
Se amestecă în legume saut și 1 cană bulion. Se fierbe până când bulionul este absorbit, amestecând des, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Bulion
14
Adăugați 1 1/3 căni de brânză, mazăre, unt și 1/2 cană de bulion. Fierbeți până se topește untul, orezul și legumele sunt doar fragede, iar risotto este cremos, amestecând des și adăugând mai mult bulion cu 1/4 cană dacă risotto este uscat, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Unt
Brânză
Bulion
Mazăre
Orez
15
Se amestecă în busuioc; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Busuioc
16
Transferați risotto într-un castron mare de mică adâncime.