Rețeta Risotto dulce cu zară și Sultane este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 406 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Această rețetă este plăcută de 557 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sultane, băț de scorțișoară, lapte de cultură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Risotto Cu Radicchio, Sultane Și Nuci De Pin, Salsa Picantă Cu Sultane, și Pui aromat cu sultane.
Instrucțiuni
1
Așezați sultanele într-un castron mic și acoperiți-le cu amaretto. Lăsați-le să se umfle în lichior în timp ce pregătiți celelalte ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
Stafide Aurii
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă laptele și Zara împreună într-o cratiță de 2 litri. Aruncați condimentele în lapte și amestecați mierea. Încălziți ingredientele lichide la foc mediu-mic timp de 10 minute, având grijă să nu le lăsați să fiarbă.Topiți untul într-o tigaie largă la foc mediu-mic. Când se spumează, amestecați orezul. Se amestecă frecvent orezul până când marginile sale devin ușor translucide, apoi se amestecă coaja de portocală. Se amestecă sultanele și amaretto. Lucrând 1/2 cană odată, strecurați laptele printr-o sită cu ochiuri fine în orez. Se amestecă orezul continuu până când tot lichidul este absorbit, apoi se strecoară laptele rămas - câte 1/2 cană - în orez până când este absorbit. Amestecați sucul de portocale în orez și continuați să amestecați până când tot lichidul este absorbit și orezul este fraged și gătit.