Risotto dulce cu zară și Sultane

Risotto dulce cu zară și Sultane
Rețeta Risotto dulce cu zară și Sultane este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 406 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Această rețetă este plăcută de 557 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sultane, băț de scorțișoară, lapte de cultură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Risotto Cu Radicchio, Sultane Și Nuci De Pin, Salsa Picantă Cu Sultane, și Pui aromat cu sultane.

Instrucțiuni

1
Așezați sultanele într-un castron mic și acoperiți-le cu amaretto. Lăsați-le să se umfle în lichior în timp ce pregătiți celelalte ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
Stafide AuriiStafide Aurii
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă laptele și Zara împreună într-o cratiță de 2 litri. Aruncați condimentele în lapte și amestecați mierea. Încălziți ingredientele lichide la foc mediu-mic timp de 10 minute, având grijă să nu le lăsați să fiarbă.Topiți untul într-o tigaie largă la foc mediu-mic. Când se spumează, amestecați orezul. Se amestecă frecvent orezul până când marginile sale devin ușor translucide, apoi se amestecă coaja de portocală. Se amestecă sultanele și amaretto. Lucrând 1/2 cană odată, strecurați laptele printr-o sită cu ochiuri fine în orez. Se amestecă orezul continuu până când tot lichidul este absorbit, apoi se strecoară laptele rămas - câte 1/2 cană - în orez până când este absorbit. Amestecați sucul de portocale în orez și continuați să amestecați până când tot lichidul este absorbit și orezul este fraged și gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
Stafide AuriiStafide Aurii
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista