Risotto de vin roșu trufat cu bulion de parmezan

Risotto de vin roșu trufat cu bulion de parmezan
Risotto de vin roșu trufat cu bulion de parmezan ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $5.38 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 71G de grăsime, și un total de 1166 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți unt, verjus, pinot noir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Homar în bulion de lămâie cu Flanuri de shiitake Trufate, Creveți și grâu Trufat cu bulion de Chorizo marocan, și A-porumb-Ing Grace: Risotto de ardei roșu, porumb și slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați prazul, feniculul, ceapa și usturoiul. Se amestecă până când legumele sunt moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Adăugați pasta de roșii și gătiți până începe să se rumenească pe fundul tigaiei, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați coji de brânză, cimbru și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Adăugați suficientă apă doar pentru a acoperi. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți 2 ore, amestecând ocazional. Tulpina, aruncarea solidelor în filtru. Întoarceți bulionul în cratiță. Se fierbe la foc mediu-mare până se reduce la 1 1/2 cană, aproximativ 15 minute. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți înainte de utilizare, amestecând pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1
Așezați primele 5 ingrediente în strat dublu de pânză de brânză; adunați capetele. Legați strâns cu sfoară de bucătărie; tăiați excesul de pânză.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2
Aduceți bulionele de pui și carne de vită la foc mic într-o cratiță medie. Acoperiți și păstrați cald. Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați pachet de ierburi, ceapă și usturoi. Gatiti pana cand ceapa este moale, amestecand ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați orez și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
5
Adăugați vin; creșteți căldura la mare. Se fierbe până aproape uscat, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați amestec de bulion cald câte 1 cană, permițând ca fiecare adăugare să fie absorbită înainte de a adăuga în continuare și amestecând des până când orezul este fraged, dar încă ferm de mușcat, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
7
Adăugați unt de trufe, verjus, pătrunjel și arpagic. Se amestecă până se topește untul. Condimentează după gust cu sare și piper. Împărțiți risotto între boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
VerjusVerjus
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Se toarnă 1/4 cană de bulion cald de parmezan în jurul risotto în fiecare castron și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Ingrediente

4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilorez carnaroli sau orez arborioorez carnaroli sau orez arborio2grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBucăți de legume de mărimea unei mușcăturiBucăți de legume de mărimea unei mușcături1Oreos dublu umplutboabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(1 băț) unt(1 băț) unt1-2 linguri ulei de masline extravirginUntul de trufe albe se găsește la magazinele de produse alimentare de specialitate, la piețele italiene și online la cooking.comUntul de trufe albe se găsește la magazinele de produse alimentare de specialitate, la piețele italiene și online la cooking.com1parmezan rasColorant alimentar și zahăr colorat, opționalColorant alimentar și zahăr colorat, opțional170ardei habenerount de trufe albeunt de trufe albe1micibulb de fenicul, tocatbulb de fenicul, tocat1Oreos dublu umplutpesmet, câteva pumnipesmet, câteva pumni1parmezan rasarpagic proaspăt tocatarpagic proaspăt tocat1capeteusturoi, înjumătățit transversalusturoi, înjumătățit transversal1cățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat1micipraz (numai partea albă), tocatpraz (numai partea albă), tocat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de pui cu conținut scăzut de sarebulion de pui cu conținut scăzut de sare1ceapa, tocataceapa, tocata1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă tocatăceapă tocată680ardei habeneroCoji de brânză parmezană, rupte în pătrate de 2 până la 3 inciCoji de brânză parmezană, rupte în pătrate de 2 până la 3 inci2crenguțe proaspete de pătrunjelcrenguțe proaspete de pătrunjel2crenguțe proaspete de pătrunjel Italiancrenguțe proaspete de pătrunjel Italian2Crustă: firimituri de biscuiți grahampătrunjel Italian proaspăt tocatpătrunjel Italian proaspăt tocat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPinot NoirPinot Noir2crenguțe proaspete de cimbrucrenguțe proaspete de cimbru4crenguțe proaspete de cimbrucrenguțe proaspete de cimbru1Oreos dublu umplutPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire2Crustă: firimituri de biscuiți grahamverjus roșu sau alb sau 1 lingură de oțet de vin roșu sau albverjus roșu sau alb sau 1 lingură de oțet de vin roșu sau alb2Ceapa galbena medie, tocata(despre) apă(despre) apă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista