Reteta Risotto de pui la cuptor este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $1.82 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 384 calorii, 23g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, roșii de struguri, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Risotto La Cuptor Cu Pui Caprese, Risotto De Cartofi Dulci Și Pui La Cuptor, și Risotto La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați untul într-un vas de copt de 13 x 9 inci; coaceți 5 minute sau până se topește. Se amestecă bulionul și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
3
Coaceți, acoperit, la 400 timp de 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți din cuptor. Puf de orez cu o furculiță. Se amestecă puiul, mozzarella și roșiile; se presară cu busuioc mărunțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat