Reteta Risotto mazăre dulce ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul 45 minute. Pentru $ 3.31 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 652 calorii. Un amestec de parmezan, piper, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Rețete similare includ Salată De Mazăre Rece, Zahăr Snap Pean și morcov Soba fidea, și Risotto De Mazăre Dulce.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul și uleiul împreună într-o tigaie mare sau o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Se adaugă ceapa și se sotează până la translucid, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi uleiul și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Orez
Ulei De Gătit
4
Se toarnă vinul, apoi se amestecă până se absoarbe tot lichidul. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
5
Adăugați 1 cană de bulion și gătiți până se absoarbe, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
6
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, așteptând până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea. Continuați acest proces până când orezul este gătit al dente, aproximativ 40 de minute. Se amestecă parmezanul, sarea și piperul. Puree 2 căni de mazăre într-un blender sau robot de bucătărie. Chiar înainte de servire, amestecați piureul de mazăre până când este complet încorporat, apoiori în mazărea întreagă rămasă.
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.