Risotto De Mazăre Dulce
Reteta Risotto mazăre dulce ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul 45 minute. Pentru $ 3.31 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 652 calorii. Un amestec de parmezan, piper, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Rețete similare includ Salată De Mazăre Rece, Zahăr Snap Pean și morcov Soba fidea, și Risotto De Mazăre Dulce.
Instrucțiuni
Încălziți untul și uleiul împreună într-o tigaie mare sau o cratiță la foc mediu.
Se adaugă ceapa și se sotează până la translucid, 3 până la 4 minute.
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi uleiul și untul.
Se toarnă vinul, apoi se amestecă până se absoarbe tot lichidul. Reduceți căldura la minim.
Adăugați 1 cană de bulion și gătiți până se absoarbe, amestecând ocazional.
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, așteptând până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea. Continuați acest proces până când orezul este gătit al dente, aproximativ 40 de minute. Se amestecă parmezanul, sarea și piperul. Puree 2 căni de mazăre într-un blender sau robot de bucătărie. Chiar înainte de servire, amestecați piureul de mazăre până când este complet încorporat, apoiori în mazărea întreagă rămasă.
Garnisiți cu crengute de mentă, dacă doriți.