Risotto de lămâie cu Margherita prosciutto și creveți

Risotto de lămâie cu Margherita prosciutto și creveți
Risotto de lămâie cu Margherita prosciutto și creveți este un fel principal care servește 4. O porție conține 1188 calorii, 46G de proteine, și 59G de grăsime. Pentru 7,77 USD pe porție, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și pescatarian dieta. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Allrecetes necesită patrunjel, ulei de măsline, unt și usturoi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Risotto de Ricotta cu lămâie cu sparanghel, mazăre și Prosciutto, Bile de risotto Margherita, și Creveți înveliți cu prosciutto cu cuscus de lămâie.

Instrucțiuni

1
Încălziți stocul de pui într-o tigaie separată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
În oală mare de 4 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Soteți șalotii și prosciutto timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
4
Se adaugă usturoiul; se sotează 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Măriți căldura la mediu-mare.
6
Adăugați orez și coaja de lămâie, gătiți 2 până la 3 minute, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
OrezOrez
7
Adăugați suc de lămâie și vin până la reducere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VinVin
8
Adăugați unul de 8 oz. puneți supa de pui la orez până se absoarbe. Păstrați orezul la foc mic; continuați procesul timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
9
Adăugați creveți înainte de ultima oală de stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
10
Adăugați untul și brânza Romano, amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RomanoBrânză Romano
UntUnt
11
Așezați în vasul de servire și acoperiți cu rucola proaspătă și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Risotto funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Monte Bernardi Sa ' Atta Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 44 de dolari.
Monte Bernardi sa ' Atta Chianti Classico Riserva
Monte Bernardi sa ' Atta Chianti Classico Riserva
Rubin roșu în aparență. Aromele sunt tipice soiului: note elegante, fructate, mure, cireșe, violete și mineraleuscat, cald, destul de moale la gust. Gustos, proaspăt și ușor tanic, cu un finisaj intens și lung.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista