Risotto De Lămâie

Risotto De Lămâie
Nevoie de un curs principal fără gluten și vegetarian? Risotto de lămâie ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 451 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,32 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de orez arborio, brânză pecorino, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare includ Risotto De Pean Și Lămâie, Risotto într-o ceașcă de lămâie, și Risotto cu lămâie și mazăre.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, încălziți stocul și 2 căni de apă la foc mic mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Într-o oală de risotto sau o tigaie mare cu fundul rotunjit, încălziți uleiul de măsline extravirgin la foc mediu până la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Se adaugă ceapa și usturoiul în tigaie și se sotează pentru a se înmuia 3 până la 4 minute se amestecă orezul și se adaugă coaja de 1 lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Încălziți orezul timp de 1 până la 2 minute, apoi adăugați vinul și gătiți până se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați în stocul fierbinte, câteva oale la un moment dat și amestecați un minut cu fiecare adăugare, pentru a dezvolta amidonul și aspectul cremos. Timpul total de gătire va fi de aproximativ 18 minute. Continuați să adăugați stoc de fiecare dată când tigaia începe să se usuce la margini. În timp ce orezul gătește, coaja și Supremul sau secțiunea carnea unei lămâi și se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AmidonAmidon
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se presară cu 1/2 linguriță de zahăr. Când orezul este gătit la al dente, amestecați untul, secțiunile de lămâie, sucul de 1 lămâie, brânza și ierburile. Condimentează cu sare și piper, după gust și transferă într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista