Risotto de legume de primăvară este un fără gluten felul principal. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 835 calorii, 34G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Dacă aveți la îndemână orez carnaroli, mascarpone, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 195 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Risotto cu legume de primăvară, Risotto de pui cu legume de primăvară, și Risotto cu legume de primăvară și șuncă afumată.
Instrucțiuni
1
Răsturnați orezul într-o tigaie cu apă clocotită, ușor sărată. Se fierbe ușor timp de 6 minute, apoi se scurge într-o sită. Ar trebui să existe încă un miez alb în centrul boabelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, Decojiți
2
Întindeți orezul gătit parțial pe o tavă curată, răciți, apoi răciți până când sunteți gata să terminați risotto-ul. Dacă este acoperit cu folie alimentară, orezul poate fi păstrat până la 24 de ore. Radeți aproximativ 25 g de pe pană de parmezan și lăsați-o deoparte pentru mai târziu. Răciți bine restul și economisiți pentru utilizare în pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Albiți fasolea timp de 1 minut în apă clocotită, apoi scurgeți-le și clătiți-le într-o strecurătoare sub apă rece. Folosind degetele, scoateți fiecare fasole de pe piele. (Fasolea congelată dezghețată poate fi popped fără albire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Tăiați sparanghelul și tăiați sulițele într-un unghi în forme de pastilă. Aduceți 1 litru de apă la fiert într-o tigaie mare, adăugați 1 linguriță de sare de mare, apoi sparanghelul, mazărea decojită și fasolea. Reveniți la fierbere ușoară și gătiți timp de 3 minute. Între timp, puneți o mulțime de cuburi de gheață într-un castron mare pe jumătate umplut cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Gummy Salvatori De Viață
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scurgeți legumele într-o strecurătoare așezată peste un castron pentru a prinde și a economisi apa de gătit, apoi aruncați-le direct în vasul cu apă cu gheață. Când este rece, se scurge din nou și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă apa vegetală salvată într-o tigaie și se amestecă în pulberea de stoc. Când este gata să terminați risotto-ul, aduceți bulionul la fierbere și păstrați-l la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere Stoc
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
7
Într-o altă tigaie mare, călește ușor șalota, ceapa de primăvară și usturoiul în cele 2 linguri de ulei și jumătate de unt timp de 3-5 minute până se înmoaie. Se amestecă vinul și se gătește până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De Primăvară
Frișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Sfat în orez. Acum adăugați o oală de bulion fierbinte și amestecați până se absoarbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
9
Adăugați stocul rămas, câte o oală, amestecând până se absoarbe înainte de a adăuga mai mult. Acest lucru durează aproximativ 8 minute, timp în care amestecul trebuie să fie ușor neglijent, nu uscat. Este posibil să nu aveți nevoie de tot stocul. Orezul este gătit atunci când este doar înmuiat și are o glazură strălucitoare frumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
10
Scoateți cățelul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
11
Amestecați ușor legumele și arpagicul rămas și reveniți la un foc mic, adăugând puțin stoc suplimentar, dacă este necesar. Se amestecă ultimul unt, parmezanul ras și mascarpone. Verificați condimentul. Împărțiți imediat între patru boluri puțin adânci încălzite, stropiți peste puțin ulei și împrăștiați așchii de parmezan pe fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Risotto. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.