Risotto de legume de primăvară

Risotto de legume de primăvară
Risotto de legume de primăvară este un fără gluten felul principal. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 835 calorii, 34G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Dacă aveți la îndemână orez carnaroli, mascarpone, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 195 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Risotto cu legume de primăvară, Risotto de pui cu legume de primăvară, și Risotto cu legume de primăvară și șuncă afumată.

Instrucțiuni

1
Răsturnați orezul într-o tigaie cu apă clocotită, ușor sărată. Se fierbe ușor timp de 6 minute, apoi se scurge într-o sită. Ar trebui să existe încă un miez alb în centrul boabelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Întindeți orezul gătit parțial pe o tavă curată, răciți, apoi răciți până când sunteți gata să terminați risotto-ul. Dacă este acoperit cu folie alimentară, orezul poate fi păstrat până la 24 de ore. Radeți aproximativ 25 g de pe pană de parmezan și lăsați-o deoparte pentru mai târziu. Răciți bine restul și economisiți pentru utilizare în pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ardei ArbolArdei Arbol
3
Albiți fasolea timp de 1 minut în apă clocotită, apoi scurgeți-le și clătiți-le într-o strecurătoare sub apă rece. Folosind degetele, scoateți fiecare fasole de pe piele. (Fasolea congelată dezghețată poate fi popped fără albire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Tăiați sparanghelul și tăiați sulițele într-un unghi în forme de pastilă. Aduceți 1 litru de apă la fiert într-o tigaie mare, adăugați 1 linguriță de sare de mare, apoi sparanghelul, mazărea decojită și fasolea. Reveniți la fierbere ușoară și gătiți timp de 3 minute. Între timp, puneți o mulțime de cuburi de gheață într-un castron mare pe jumătate umplut cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scurgeți legumele într-o strecurătoare așezată peste un castron pentru a prinde și a economisi apa de gătit, apoi aruncați-le direct în vasul cu apă cu gheață. Când este rece, se scurge din nou și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Se toarnă apa vegetală salvată într-o tigaie și se amestecă în pulberea de stoc. Când este gata să terminați risotto-ul, aduceți bulionul la fierbere și păstrați-l la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere StocPulbere Stoc
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Într-o altă tigaie mare, călește ușor șalota, ceapa de primăvară și usturoiul în cele 2 linguri de ulei și jumătate de unt timp de 3-5 minute până se înmoaie. Se amestecă vinul și se gătește până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Sfat în orez. Acum adăugați o oală de bulion fierbinte și amestecați până se absoarbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
9
Adăugați stocul rămas, câte o oală, amestecând până se absoarbe înainte de a adăuga mai mult. Acest lucru durează aproximativ 8 minute, timp în care amestecul trebuie să fie ușor neglijent, nu uscat. Este posibil să nu aveți nevoie de tot stocul. Orezul este gătit atunci când este doar înmuiat și are o glazură strălucitoare frumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
10
Scoateți cățelul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
11
Amestecați ușor legumele și arpagicul rămas și reveniți la un foc mic, adăugând puțin stoc suplimentar, dacă este necesar. Se amestecă ultimul unt, parmezanul ras și mascarpone. Verificați condimentul. Împărțiți imediat între patru boluri puțin adânci încălzite, stropiți peste puțin ulei și împrăștiați așchii de parmezan pe fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Risotto. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista