Risotto de homar cu mazăre

Risotto de homar cu mazăre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 428 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 4.27 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți cozi de homar în scoici, ulei de măsline extravirgin carapelli il numerato, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Tort de sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Risotto de creveți și homar cu mazăre, Risotto Con l ' Aragosta (Risotto de homar), și Risotto De Homar.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță mare la foc mare.
Adăugați cozi de homar; reduceți căldura. Se fierbe ușor 4 până la 5 minute sau până când cojile devin roșii aprinse și carnea de homar este opacă.
Scoateți homarul din bulion; lăsați să se răcească cel puțin 10 minute. Păstrați bulionul cald la foc mic.
Dacă sună telefonul, spuneți apelantului că faceți risotto de homar și veți suna înapoi. În acest moment, te vor întreba la ce oră este cina. Dacă doriți, spuneți-le când va fi gata și să ridice o sticlă de Prosecco pe drum.
Între timp, încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie de 10 inci la foc mediu.
Adăugați ceapa; sotati 3 minute.
Adăugați orez; sotati 2 minute.
Adăugați vin; fierbeți până când vinul este absorbit. Începeți să adăugați bulion cald la amestecul de orez 1/2 cană la un moment dat (o oală mare), menținând lichidul la foc mic și amestecând frecvent. Când bulionul este aproape absorbit, adăugați încă 1/2 cană și continuați să fierbeți și să amestecați frecvent.
Între timp, homar coajă; se taie carnea în bucăți groase de 1/2 inch. Încercați să nu ciuguliți prea mult din carnea de homar. Pentru că, Yum, homar sale.
Când 3-1 / 2 căni de bulion sunt absorbite de orez (18 până la 20 de minute), adăugați carne de homar și mazăre. Continuați să fierbeți și să amestecați în ultimul bulion, după cum este necesar. Orezul trebuie să fie ușor al dente, iar amestecul trebuie să fie cremos.
Se ia de pe foc; se amestecă 1/2 cană de brânză, rămânând 1 lingură de ulei și coaja de lămâie. Condimentează după gust cu sare.
Transferați în boluri puțin adânci; top cu restul de 1/4 cană de brânză.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Domaine de Chantemerle Chablis. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Domaine de Chantemerle Chablis]()
Domaine de Chantemerle Chablis
Arome de ierburi proaspete, flori albe, praf de cretă. Rafinat, pur, plin de viață; arome de lămâi, limes, sare de mare. Bucurați-vă de răcire ca aperitiv sau răsfățați-vă cu stridii sau alte crustacee proaspete.