Risotto de homar cu mazăre

Risotto de homar cu mazăre
Risotto de homar cu mazăre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 428 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 4.27 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți cozi de homar în scoici, ulei de măsline extravirgin carapelli il numerato, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Tort de sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Risotto de creveți și homar cu mazăre, Risotto Con l ' Aragosta (Risotto de homar), și Risotto De Homar.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați cozi de homar; reduceți căldura. Se fierbe ușor 4 până la 5 minute sau până când cojile devin roșii aprinse și carnea de homar este opacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
3
Scoateți homarul din bulion; lăsați să se răcească cel puțin 10 minute. Păstrați bulionul cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
4
Dacă sună telefonul, spuneți apelantului că faceți risotto de homar și veți suna înapoi. În acest moment, te vor întreba la ce oră este cina. Dacă doriți, spuneți-le când va fi gata și să ridice o sticlă de Prosecco pe drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProseccoProsecco
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
5
Între timp, încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie de 10 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați ceapa; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați orez; sotati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Adăugați vin; fierbeți până când vinul este absorbit. Începeți să adăugați bulion cald la amestecul de orez 1/2 cană la un moment dat (o oală mare), menținând lichidul la foc mic și amestecând frecvent. Când bulionul este aproape absorbit, adăugați încă 1/2 cană și continuați să fierbeți și să amestecați frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Între timp, homar coajă; se taie carnea în bucăți groase de 1/2 inch. Încercați să nu ciuguliți prea mult din carnea de homar. Pentru că, Yum, homar sale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Când 3-1 / 2 căni de bulion sunt absorbite de orez (18 până la 20 de minute), adăugați carne de homar și mazăre. Continuați să fierbeți și să amestecați în ultimul bulion, după cum este necesar. Orezul trebuie să fie ușor al dente, iar amestecul trebuie să fie cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
11
Se ia de pe foc; se amestecă 1/2 cană de brânză, rămânând 1 lingură de ulei și coaja de lămâie. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
12
Transferați în boluri puțin adânci; top cu restul de 1/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Domaine de Chantemerle Chablis. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Domaine de Chantemerle Chablis
Domaine de Chantemerle Chablis
Arome de ierburi proaspete, flori albe, praf de cretă. Rafinat, pur, plin de viață; arome de lămâi, limes, sare de mare. Bucurați-vă de răcire ca aperitiv sau răsfățați-vă cu stridii sau alte crustacee proaspete.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista