Risotto de dovleac-Shiitake cu Pancetta și nuci de pin

Reteta Risotto de dovleac-Shiitake cu Pancettan si nuci de pin este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $ 7.41 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 482 calorii, 15g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, sare kosher, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Risotto de dovleac-Shiitake cu Pancettan și nuci de pin, Paste cu sparanghel, Pancetta și nuci de pin, și Pappardelle cu Pancetta, Broccoli și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți ciorba de pui și 1/2 cană de apă la foc mic într-o cratiță medie. Păstrați cald la foc mic. Puneți deoparte 1/4 cană de amestec cald.
Încălziți o cratiță mare la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați pancetta; gatiti 5 minute sau pana cand sunt crocante, amestecand frecvent.
Adăugați ciuperci, ceapă și usturoi; gatiti 6 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă orezul și salvia; gătiți 1 minut, amestecând frecvent.
Adăugați vin; gatiti 30 de secunde sau pana cand lichidul este absorbit. Se amestecă în 1 1/4 cani amestec stoc și sare; gatiti 4 minute sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecand constant.
Adăugați amestecul rămas de stoc, 3/4 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de stoc este absorbită înainte de a adăuga mai mult (aproximativ 22 de minute în total).
Se ia de pe foc; amestecați dovleacul, mascarpona, arpagicul și piperul. Se amestecă amestecul de stoc rezervat după cum este necesar până când risotto este consistența dorită. Lingurați 1 cană risotto în fiecare din cele 4 boluri; presărați uniform cu nuci de pin.