Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete pentru repertoriul dvs., Risotto de cârnați și legume ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 8 porții cu 581 calorii, 20g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână mazăre, bulion de pui, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 46%. Rețete similare includ Risotto De Legume, Risotto De Legume De Toamnă, și Risotto De Legume De Zi Cu Zi.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez sau o cratiță mare, gătiți cârnați la foc mediu-mare până când nu mai sunt roz și ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ulei, ceapă și ciuperci, continuați să gătiți 2-3 minute sau până se înmoaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Între timp, într-o cratiță separată, fierbeți stocul și ierburile proaspete până când sunt gata de utilizare. La amestecul de carne, adăugați orez, continuați să amestecați până când orezul este fierbinte și acoperit cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi Proaspete
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați vin și continuați să amestecați până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Scoateți ierburile din stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Folosind o oală, adăugați aproximativ 1/2 cană de bulion fierbinte la un moment dat la orez amestecând constant după fiecare adăugare până când lichidul este absorbit. Când mai aveți aproximativ 1 1/2 căni de stoc, adăugați sparanghel și continuați să amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
7
Cu 1 cană de stoc rămasă, adăugați mazăre, sare și piper, amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Risotto-ul se face atunci când tot stocul a fost absorbit, orezul are aspect cremos și ferm, dar fraged până la mușcătură, (aproximativ 20-25 de minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Se ia de pe foc; se amestecă parmezanul. Lingurați în boluri și serviți cu parmezan suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Risotto funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă) cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note clasice Sangiovese de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se împerechează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.