Risotto de cârnați și legume

Risotto de cârnați și legume
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete pentru repertoriul dvs., Risotto de cârnați și legume ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 8 porții cu 581 calorii, 20g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână mazăre, bulion de pui, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 46%. Rețete similare includ Risotto De Legume, Risotto De Legume De Toamnă, și Risotto De Legume De Zi Cu Zi.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez sau o cratiță mare, gătiți cârnați la foc mediu-mare până când nu mai sunt roz și ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ulei, ceapă și ciuperci, continuați să gătiți 2-3 minute sau până se înmoaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
3
Între timp, într-o cratiță separată, fierbeți stocul și ierburile proaspete până când sunt gata de utilizare. La amestecul de carne, adăugați orez, continuați să amestecați până când orezul este fierbinte și acoperit cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați vin și continuați să amestecați până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Scoateți ierburile din stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Folosind o oală, adăugați aproximativ 1/2 cană de bulion fierbinte la un moment dat la orez amestecând constant după fiecare adăugare până când lichidul este absorbit. Când mai aveți aproximativ 1 1/2 căni de stoc, adăugați sparanghel și continuați să amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
7
Cu 1 cană de stoc rămasă, adăugați mazăre, sare și piper, amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
8
Risotto-ul se face atunci când tot stocul a fost absorbit, orezul are aspect cremos și ferm, dar fraged până la mușcătură, (aproximativ 20-25 de minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
9
Se ia de pe foc; se amestecă parmezanul. Lingurați în boluri și serviți cu parmezan suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Risotto funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă) cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note clasice Sangiovese de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se împerechează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Revista