Risotto de cârnați și ciuperci la cuptor

Risotto de cârnați și ciuperci coapte este un fără gluten felul principal. O porție conține 561 calorii, 30g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de curcan, ciuperci nasture, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Risotto Italian de cârnați și ciuperci, Cârnați italieni, ardei roșu și Risotto de ciuperci, și Cârnați italieni și Risotto de ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163°.într-un cuptor olandez sau într-o altă oală mare, rezistentă la cuptor, cu capac, gătiți cârnații la foc mediu, amestecând pentru a-l rupe, până se sfărâmă și se rumenesc, 6 până la 8 minute. Puneți cârnații într-un castron căptușit cu prosoape de hârtie și turnați grăsime din oală.
Întoarceți oala la căldură și adăugați ulei.
Adăugați ceapa și ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând, până când ceapa este moale și sucurile de ciuperci s-au evaporat, 8 până la 10 minute.
Se toarnă vin și se fierbe până se reduce la jumătate, amestecând pentru a elibera bucățile rumenite pe fundul tigaiei, aproximativ 2 minute. Se amestecă orezul și se gătește 3 minute.
Se toarnă 3 căni de bulion și se amestecă pentru a se combina.
Coaceți timp de 20 de minute. Se amestecă parmezanul, carnea de cârnați rezervată și restul de 1 1/2 cană de bulion. Acoperiți, reveniți la cuptor și coaceți până când orezul este fraged, dar nu moale, cu 30 până la 35 de minute mai mult.
Se presară pătrunjel și se servește.