Risotto De Crustacee Venețiene
Rețeta Risotto de crustacee Venețiene ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această garnitură are 221 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, oase și capete de pește, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Sardine Venețiene, Scoici în stil venețian, și Creveți venețieni și scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți un stoc bogat de pește cu scoici, oase de pește și capete. Urmați rețeta de risotto, dar adăugați usturoiul tocat cu ceapa și gătiți orezul în bulionul de pește strecurat.
Încălziți crustaceele fierte în 4 linguri de unt, condimentați după gust și aruncați cu pătrunjelul tocat.
Se amestecă în risotto gătit și se adaugă untul rămas și parmezanul ras.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă) cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.