Risotto de creveți și brânză de capră
Risotto de creveți și brânză de capră este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 549 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, frunze de busuioc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Risotto de creveți și brânză de capră, Risotto de dovleac și brânză de capră, și Risotto Cremos Cu Brânză De Capră.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți stocul la foc mic.
Adăugați creveții, acoperiți și fierbeți la foc moderat până când sunt fierte, aproximativ 2 minute. Cu o lingură cu fante, transferați creveții pe o farfurie pentru a se răci. Acoperiți stocul și păstrați-l abia la foc mic.
Într-o cratiță medie, topiți untul în uleiul de măsline.
Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți la foc mic, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați orezul și gătiți la foc moderat, amestecând, până când este acoperit cu ulei, aproximativ 1 minut.
Adăugați vinul și fierbeți până aproape evaporat, aproximativ 3 minute.
Adăugați 1 cană redusă din bulionul care fierbe și gătiți, amestecând continuu, până când este absorbit. Continuați să adăugați stocul, câte 1 cană, amestecând continuu până când este absorbit. Risotto-ul se face atunci când orezul este fraged, dar încă ușor ferm și cremos, aproximativ 25 de minute în total. Se amestecă creveții.
Scoateți risotto-ul de pe foc și amestecați busuiocul, brânza de capră, parmezanul, ghimbirul și coaja de lămâie. Condimentează risotto-ul cu sare și piper și servește.
Recomandare de vin: un Sauvignon Blanc crocant ecou tangul brânzei de capră din acest risotto cu fructe de mare. Căutați un exemplu plin de viață din Africa de Sud, cum ar fi Thelema din 2001 sau Simunye din 2001.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.