Risotto de creveți și brânză de capră

Risotto de creveți și brânză de capră
Risotto de creveți și brânză de capră este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 549 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, frunze de busuioc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Risotto de creveți și brânză de capră, Risotto de dovleac și brânză de capră, și Risotto Cremos Cu Brânză De Capră.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți stocul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați creveții, acoperiți și fierbeți la foc moderat până când sunt fierte, aproximativ 2 minute. Cu o lingură cu fante, transferați creveții pe o farfurie pentru a se răci. Acoperiți stocul și păstrați-l abia la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Într-o cratiță medie, topiți untul în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți la foc mic, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați orezul și gătiți la foc moderat, amestecând, până când este acoperit cu ulei, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați vinul și fierbeți până aproape evaporat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați 1 cană redusă din bulionul care fierbe și gătiți, amestecând continuu, până când este absorbit. Continuați să adăugați stocul, câte 1 cană, amestecând continuu până când este absorbit. Risotto-ul se face atunci când orezul este fraged, dar încă ușor ferm și cremos, aproximativ 25 de minute în total. Se amestecă creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Scoateți risotto-ul de pe foc și amestecați busuiocul, brânza de capră, parmezanul, ghimbirul și coaja de lămâie. Condimentează risotto-ul cu sare și piper și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
9
Recomandare de vin: un Sauvignon Blanc crocant ecou tangul brânzei de capră din acest risotto cu fructe de mare. Căutați un exemplu plin de viață din Africa de Sud, cum ar fi Thelema din 2001 sau Simunye din 2001.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista