Risotto de creveți cu spanac și busuioc

Risotto de creveți cu spanac și busuioc
Rețeta Risotto de creveți cu spanac și busuioc ar putea satisface pofta mediteraneană în jur 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 506 calorii, 38g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto De Dovleac Și Spanac Pentru Copii, Risotto de Bacon și ciuperci sălbatice cu spanac pentru copii, și Risotto De Creveți Cu Busuioc De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 căni de bulion la foc mic într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați creveți. Opriți focul, acoperiți și lăsați să stea până când creveții sunt doar opaci în centru, aproximativ 3 minute. Folosind lingura cu fante, transferați creveții într-un castron mic; acoperiți cu folie pentru a vă încălzi. Acoperiți bulionul pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Încălziți uleiul într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se adauga ceapa tocata si saut pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Adăugați usturoiul tocat și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
6
Adăugați orez și amestecați până când marginea orezului este translucidă, dar centrul este încă opac, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
7
Adăugați vin și gătiți până când vinul este absorbit, amestecând ocazional, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
8
Adăugați 3/4 cană bulion de pui. Se fierbe până se absoarbe aproape tot bulionul, amestecând des, aproximativ 2 minute. Continuați să adăugați bulion, 3/4 cană la un moment dat, până când orezul este doar fraged și amestecul este cremos, amestecând des și permițând absorbția aproape a întregului bulion după fiecare adăugare, aproximativ 25 de minute în total. În ultimele 5 minute, adăugați spanac în 4 loturi, amestecând și lăsând spanacul să se ofilească după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SpanacSpanac
OrezOrez
9
Se amestecă creveți, 1/2 cană parmezan și busuioc. Condimentează risotto după gust cu sare și piper. Puneți risotto în boluri puțin adânci și serviți, trecând separat brânză suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Sare și PiperSare și Piper
BrânzăBrânză
CrevețiCreveți
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Revista