Risotto de ciuperci sălbatice și vin roșu

Risotto de ciuperci sălbatice și vin roșu
Risotto de ciuperci sălbatice și vin roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $3.22 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 409 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de eșalotă, pătrunjel cu frunze plate, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Risotto De Ciuperci Sălbatice, Risotto De Ciuperci Sălbatice, și Risotto De Ciuperci Sălbatice.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul de pui la foc mic. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și piper și se gătește la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
4
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
5
Adăugați vinul și gătiți, amestecând până când vinul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
6
Adăugați 1 cană din bulionul cald și gătiți la foc moderat, amestecând constant, până aproape absorbit. Continuați să adăugați stocul 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant, până când este aproape absorbit între adaosuri. Risotto-ul se face atunci când orezul este al dente și suspendat într-un sos gros, cremos, aproximativ 20 de minute în total. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
StocStoc
OrezOrez
7
Între timp, într-o tigaie mare, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ciupercile și șalota, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 10 minute. Răsturnați ciupercile în risotto și amestecați brânza și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
PătrunjelPătrunjel
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
BrânzăBrânză
9
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista