Risotto de ciuperci cremoase cu file de porc la grătar cu rozmarin
Risotto de ciuperci cremoase cu rozmarin muschiulet de porc la gratar este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,06 USD pe porție. O porție conține 752 calorii, 44G de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 28 de minute. Dacă aveți la îndemână sare, unt, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Muschiulet de porc cu rozmarin prăjit și cimbru cu caserolă de ciuperci de fasole verde, Rozmarin Portocaliu Muschiulet De Porc La Gratar, și Rozmarin Usturoi Muschiulet De Porc La Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Frecați filetul cu ulei, sare, piper și rozmarin. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă la marinat o oră sau 2 la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Încălziți câteva linguri de ulei de măsline într-o tigaie sigură pentru cuptor la foc mare. Căutați filetul pe toate părțile până când este frumos colorat peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
4
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți timp de 10 minute sau până când temperatura internă atinge 145 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
5
Lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute înainte de a tăia subțire pe părtinire.
6
Se servește cu risotto și se ornează cu o crenguță de rozmarin proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin Proaspăt
1
Puneți ciupercile într-un bol și turnați apă clocotită peste ele; acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Adăugați șobolani și transpirați până când încep să devină translucide în culoare, doar câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
4
Adăugați orez și amestecați până când toate boabele sunt acoperite cu ulei. La orez, adăugați stocul și vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Subţire-
5
Scoateți ciupercile din lichidul lor, rezervând lichidul și tocați-le aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
6
Adăugați ciupercile cu lichidul lor în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați sare, ridicați focul la mediu-înalt și aduceți la foc mic. Se amestecă bine, se reduce focul la minim, se acoperă și se gătește 20 de minute, amestecând încă o dată după 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Se ia de pe foc și se amestecă untul, pecorino și pătrunjelul.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.