Risotto de ciuperci este un fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 397 calorii. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 29 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de bulion de legume, parmezan, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Risotto ai funghi (Risotto cu ciuperci), Risotto De Ciuperci, și Risotto De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați ciupercile porcini și 1/2 cană de apă fierbinte. Înmuiați timp de 30 de minute pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Scurgeți ciupercile, rezervând lichidul, apoi tocați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Puneți stocul într-o cratiță și aduceți doar la un simmer.In o cratiță mare la foc mediu, topiți 2 linguri de unt cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Se adauga ceapa si saut-ul pana se inmoaie si translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați ciupercile, cimbru și gătiți, amestecând, aproximativ 4 minute. Se amestecă orezul și se gătește, amestecând, până când boabele sunt fierbinți și acoperite cu ulei, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cesti Catei De Usturoi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați vinul și continuați să gătiți, amestecând des, până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați lichidul de ciuperci și bulionul de legume, 1/2 cană odată, amestecând constant și asigurându-vă că lichidul a fost absorbit înainte de a adăuga mai mult. Când orezul este cam pe jumătate gătit, condimentați cu sare și piper. Risotto se face atunci când boabele de orez sunt cremoase la exterior și ferme, dar fragede la mușcătură, 20 până la 25 de minute. Orezul variază, deci este posibil să nu aveți nevoie de tot stocul sau să aveți nevoie de mai mult. Dacă este necesar mai mult lichid, utilizați apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Scoateți risotto-ul de pe foc. Se amestecă untul rămas și brânza. Puneți risotto-ul în boluri și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)