Risotto De Ardei Iute De Ton (Cu Conținut Scăzut De Grăsimi)

Risotto De Ardei Iute De Ton (Cu Conținut Scăzut De Grăsimi)
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Risotto cu ardei iute de ton (cu conținut scăzut de grăsimi) ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 529 calorii, 39G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, ton, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Bile De Energie Cu Scorțișoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Covrigi Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați-Aluat De Cap De Grăsime Din Făină De Cocos, și Risotto Delicios De Citrice Cu Creveți Cu Usturoi pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista