Risotto Cu Trei Ciuperci

Risotto Cu Trei Ciuperci
Risotto cu trei ciuperci este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 55 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 24 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de orez arborio, ciuperci portobello, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Risotto ai funghi (Risotto cu ciuperci), Risotto De Ciuperci, și Risotto De Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți ciupercile porcini și apa la fiert într-o cratiță medie; se fierbe la foc mic 5 min. sau până când ciupercile sunt fragede. Folosiți lingura cu fante pentru a transfera ciupercile pe tabla de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați bulion de pui în lichidul de ciuperci în tigaie; aduceți doar la fiert. Reduceți căldura la minim; acoperiți pentru a vă menține cald. Se toacă ciupercile porcini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Topiți untul într-o tigaie mare adâncă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați șalotă; gatiti si amestecati 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
5
Adăugați buton și ciuperci portobello; gatiti si amestecati 2 min. Se amestecă ciupercile porcini;gatiti si amestecati 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
6
Adăugați orez; gatiti si amestecati 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
7
Adăugați amestec de bulion cald 1/2 cană la un moment dat, amestecând după fiecare adăugare până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită. (Acest lucru va dura aproximativ 20 min.) Se amestecă 1/4 cană de brânză; se acoperă cu brânza rămasă și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții55
Scor De Sănătate0
Revista