Risotto Cu Parmezan

Risotto Cu Parmezan
Parmezan Risotto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 383 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,02 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, parmezan, orez risotto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Risotto Cu Parmezan, Risotto Cu Parmezan, și Risotto Cu Ciuperci Parmezan.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul de pui la foc mic într-o oală medie. Păstrați la foc mic, acoperit, la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Încălziți uleiul de măsline și 2 lingurițe. unt la foc mediu într-un 8-qt cu fund greu. iarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați ceapa și saut, amestecând ocazional, până când devine translucid și începe să devină auriu, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați orez și saut, amestecând constant, până când doar marginile boabelor arată translucide, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
OrezOrez
5
Adăugați vin și 1/2 linguriță. sare și gătește, amestecând, până când vinul este complet absorbit de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
SareSare
VinVin
6
Adăugați aproximativ 1/2 cană de bulion fierbinte la orez și gătiți, amestecând continuu, până când bulionul este complet absorbit de orez; reduceți căldura la mediu-scăzut dacă amestecul începe să fiarbă. Continuați să adăugați bulion 1/2 cană la un moment dat, amestecând până când fiecare adăugare este absorbită înainte de a adăuga următoarea, până când orezul este doar fraged la mușcătură (15 până la 30 de minute; veți rămâne bulion). Păstrați orezul la foc mic constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
7
Scoateți orezul de pe foc și amestecați parmezanul, piperul, pătrunjelul, restul de 1 linguriță. unt și sare după gust. Pentru un risotto mai slab, amestecați 1 până la 2 căni de bulion rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
PiperPiper
BulionBulion
OrezOrez
SareSare
8
Se servește imediat, cu mai mult parmezan pe lateral pentru stropire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
9
* Pentru o rețetă, mergeți la sunset.com/chickenbroth
1
Cremozitatea și masticabilitatea caracteristice Risotto provin din orezul în sine, iar orezul risotto nu este orez obișnuit. Conține două amidonuri diferite: un exterior de amilopectină, care se înmoaie mai repede-mai ales sub presiunea agitării constante-pentru a crea o senzație cremoasă în gură; și un interior de amiloză, care rămâne relativ ferm în timpul gătitului pentru a vă oferi acea mușcătură al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
2
Arborio este cel mai amidonos dintre cele trei tipuri populare de risotto și este cel mai predispus să devină gumos pe măsură ce gătește; în interior, boabele tind să fie cretoase și sfărâmicioase. Disponibil pe scară largă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GummiesGummies
3
Preferatul nostru, Carnaroli are boabe mai lungi și înguste, care se gătesc cel mai uniform și au cea mai bună textură-cremoasă fără a fi lipicioasă și un interior masticabil bun. Găsiți la Whole Foods Markets, A. G. Ferrari Foods (agferrari.com), și magazine alimentare gourmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarnaroliCarnaroli
BoabeBoabe
4
Vialone Nano granulele sunt mai mici, de formă ovală și produc un risotto delicat cu aromă de nuci. Găsiți la A. G. Ferrari Foods (vezi mai sus) și magazinele de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
5
Surpriză: orez Sushi. Marca Nishiki cu cereale medii este cremoasă și masticabilă și seamănă atât de mult cu Arborio, încât jumătate din panoul nostru de degustare nu a putut face diferența. În plus, costă mai puțin decât orice orez italian risotto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SushiOrez Sushi
BoabeBoabe
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista