Risotto cu parfum de trufe în Phyllo

Risotto cu parfum de trufe în Phyllo
Risotto parfumat cu trufe în Phyllo ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 81 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați vin, aluat phyllo, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Pluots cu zahăr pe Phyllo cu parfum de anason crocant, Supă Cremoasă De Fasole Albă Cu Parfum De Trufe, și Raviolo cu gălbenuș de ou în sos de unt brun de salvie parfumat cu trufe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați cimbru și usturoi; se sotează 1 minut. Se amestecă orezul; se sotează 1 minut. Se amestecă vinul; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
OrezOrez
VinVin
4
Adăugați apă și sare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
5
Se ia de pe foc. Se amestecă brânza, untul, uleiul de trufe și piperul. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
UntUnt
BrânzăBrânză
PiperPiper
6
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Așezați 1 foaie phyllo pe o tăietură mare sau pe o suprafață de lucru (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca); acoperiți ușor foaia cu spray de gătit. Repetați straturile cu phyllo rămas și spray de gătit, terminând cu phyllo. Apăsați ușor straturile phyllo împreună. Înveliți ușor foaia phyllo superioară cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Tăiați straturile phyllo în pătrate de 24 (1 1/2 inch) folosind un cuțit ascuțit sau un tăietor de pizza.
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
CuțitCuțit
9
Așezați cu grijă 1 pătrat stratificat în fiecare dintre cele 24 de căni de briose miniaturale acoperite cu spray de gătit; apăsați ușor pătratele în tigaie pentru a forma cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
TigaieTigaie
10
Coaceți la 375 timp de 5 minute sau până când sunt crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți cupele phyllo din tigaie. Umpleți fiecare cană cu 1 lingură risotto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Filo ShellsMini Filo Shells
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Presărați cupele uniform cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista