Risotto cu mazăre și ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 414 calorii. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, orez perlat, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Terci de mazăre fierbinte (Risotto de ovăz cu mazăre), Risotto cu mazăre și șuncă, și Risotto De Ovăz Cu Mazăre Și Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați și aruncați orice granulație sau sol și capetele tulpinii decolorate din ciuperci (tăiați și aruncați tulpinile shiitake). Scufundați ciupercile în apă rece, alunecând ușor pentru a clăti bine, apoi ridicați rapid și scurgeți. Felii subțiri de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu-mare, combinați uleiul, usturoiul, ceapa și ciupercile. Se amestecă des până când legumele încep să se rumenească, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați orez și amestecați până când unele dintre boabe sunt opace, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Mazăre Goya®
4
Adăugați 4 căni de bulion în tigaie; când fierbe, reduceți focul la mediu sau mediu-scăzut și fierbeți, amestecând des, până când orezul este doar fraged pentru a mușca, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați mazărea și untul și amestecați des până când mazărea este fragedă să muște, 2 până la 5 minute. Pentru un risotto mai cremos, adăugați mai mult bulion până când amestecul este consistența dorită și fierberea. Se amestecă jumătate din brânză. Condimentează risotto după gust cu sare și piper, toarnă într-un bol și presară cu brânza rămasă.