Risotto cu legume de primăvară

Risotto cu legume de primăvară
Risotto cu legume de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,12 USD pe porție. O porție conține 395 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de fire de șofran, bulion de pui, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Risotto cu legume de primăvară și șuncă afumată, Risotto de pui cu legume de primăvară, și Cotlet De Miel Cu Legume Prăjite Și Risotto De Mazăre De Primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea in apa clocotita 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
2
Se scurge și se clătește cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Îndepărtați pielea exterioară dură din fasole; aruncați pielea. Gatiti mazarea in apa clocotita 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
MazăreMazăre
4
Se scurge și se clătește cu apă rece; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Aduceți bulionul de pui de casă la foc mic într-o cratiță mică (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
7
Adăugați șalotă și morcov în tigaie; gatiti 4 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați orez și șofran; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă vinul; gatiti 30 de secunde sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
OrezOrez
VinVin
9
Adăugați 1 cană de stoc; gatiti 4 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
10
Adăugați stocul rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de stoc este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 25 de minute în total). Se amestecă fasolea fava, mazărea și sparanghelul cu ultima adăugare de stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
SparanghelSparanghel
StocStoc
MazăreMazăre
11
Se ia de pe foc; se amestecă brânza, pătrunjelul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
PiperPiper
SareSare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Revista