Risotto cu ciuperci sălbatice

Risotto cu ciuperci sălbatice durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă are 6 porții. Pentru 2,69 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 17 g de proteine , 21 g de grăsimi și un total de 643 de calorii . Este o rețetă accesibilă pentru fanii bucătăriei mediteraneene. Vă este oferită de Foodnetwork. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Câteva persoane au apreciat foarte mult acest fel principal. Un amestec de fire de șofran, supă de pui, șalote și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Una peste alta, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 57% . Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și : Risotto cu ciuperci sălbatice de la piața fermierilor , Pui condimentat cu risotto, cremă de coniac cu ciuperci sălbatice și cartofi prăjiți în tigaie și Supă de castane și ciuperci sălbatice cu cremă de parmezan și pere .
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Puneți zgurelele uscate într-un bol și turnați 2 căni de apă clocotită peste ele. Lăsați deoparte timp de 30 de minute. Scoateți zgurelele din apă cu o lingură cu crepitatoare, păstrând lichidul. Ar trebui să aveți 2 căni; dacă nu, adăugați apă pentru a obține 2 căni.
Scurgeți ciupercile și clătiți-le încă o dată. Dacă unele dintre ciuperci sunt mari, tăiați-le în 2 sau 3 bucăți.
Turnați lichidul din ciuperci printr-un filtru de cafea sau un prosop de hârtie, aruncând particulele solide granuloase. Puneți ciupercile și lichidul deoparte separat.
Între timp, scoateți și aruncați tulpinile hribilor și frecați pălăriile cu un prosop de hârtie umed pentru a elimina murdăria. Nu le clătiți! Tăiați felii groase și puneți-le deoparte.
Într-o cratiță mică, încălziți supa de pui cu cele 2 căni de lichid de ciuperci pus deoparte și aduceți la fierbere.
Într-o oală cu fund gros sau într-o oală olandeză, topiți untul și sotați pancetta și șalotele la foc mediu-mic timp de 5 minute.
Adăugați morchelele și hribii și sotați-le încă 5 minute.
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi boabele cu unt.
Adăugați vinul și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați 2 polonice pline de amestec de supă de pui în orez, plus șofranul, sarea și piperul. Amestecați și fierbeți la foc mic până când supa este absorbită, 5-10 minute. Continuați să adăugați amestecul de supă, câte 2 polonice odată, amestecând la fiecare câteva minute. De fiecare dată, gătiți până când amestecul pare puțin uscat înainte de a adăuga mai mult amestec de supă. Continuați până când orezul este gătit complet, dar încă al dente, aproximativ 25-30 de minute în total. Când este gata, risotto-ul ar trebui să fie gros și cremos și deloc uscat. Luați de pe foc, încorporați parmezanul.
Se servește cald în boluri cu brânză suplimentară.