Risotto Cremos Cu Fructe De Mare
Risotto cremos cu fructe de mare ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 448 calorii, 20g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă $3.89 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți orez arborio, ceapă, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Risotto Cremos Cu Fructe De Mare, Risotto Cu Fructe De Mare, și Risotto Cu Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați bulionul de scoici și apa și aduceți la foc mic. Păstrați cald.
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de măsline.
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și piper și se gătește la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați orezul și gătiți timp de 1 minut, amestecând pentru a acoperi bine. Zdrobiți șofranul în vin și adăugați-l la orez. Gatiti, amestecand pana cand vinul este absorbit.
Adăugați 1 cană de suc cald de scoici și gătiți la foc moderat, amestecând constant, până aproape absorbit. Continuați să adăugați sucul 1/2 cană la un moment dat și amestecând constant până când este aproape absorbit între adaosuri. Risotto-ul se face atunci când orezul este al dente și suspendat într-un sos gros, cremos, aproximativ 20 de minute în total. Se condimentează cu sare și piper.
Topiți untul într-o tigaie mare.
Adăugați șalota și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați creveții și crabul și gătiți până se încălzesc. Răsturnați fructele de mare în risotto și amestecați pătrunjelul și mascarpone.