Risotto Cremos Cu Fructe De Mare

Risotto Cremos Cu Fructe De Mare
Risotto cremos cu fructe de mare ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 448 calorii, 20g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă $3.89 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți orez arborio, ceapă, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Risotto Cremos Cu Fructe De Mare, Risotto Cu Fructe De Mare, și Risotto Cu Fructe De Mare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, combinați bulionul de scoici și apa și aduceți la foc mic. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și piper și se gătește la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați orezul și gătiți timp de 1 minut, amestecând pentru a acoperi bine. Zdrobiți șofranul în vin și adăugați-l la orez. Gatiti, amestecand pana cand vinul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați 1 cană de suc cald de scoici și gătiți la foc moderat, amestecând constant, până aproape absorbit. Continuați să adăugați sucul 1/2 cană la un moment dat și amestecând constant până când este aproape absorbit între adaosuri. Risotto-ul se face atunci când orezul este al dente și suspendat într-un sos gros, cremos, aproximativ 20 de minute în total. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Topiți untul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați șalota și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
8
Adăugați creveții și crabul și gătiți până se încălzesc. Răsturnați fructele de mare în risotto și amestecați pătrunjelul și mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
CrabiCrabi
9
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista