Risotto cremos cu Edamame

Risotto cremos cu Edamame
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați risotto cremos cu Edamame. Această garnitură are 339 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.55 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cap la magazin și ridica unt, pene râs brânză de vacă, supa de pui, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este adus la tine de mâncare și vin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Risotto cu Edamame, Risotto Cu Edamame, Rucola Și Porcini, și Edamame și risotto de ridiche din ' Vibrant Food.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o cratiță mică cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați edamame și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
3
Într-o cratiță mare, topiți untul în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați șalotele și usturoiul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
5
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, până când este ușor translucid, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
6
Se amestecă bulionul de pui cu berea și se condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
7
Adăugați 1 cană de bulion de bere în orez și gătiți la foc moderat, amestecând constant, până aproape absorbit. Continuați să adăugați bulionul, aproximativ 1 cană la un moment dat, amestecând până când este absorbit înainte de a adăuga mai mult. Orezul se face când este al dente și suspendat într-un lichid gros, cremos, aproximativ 17 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
8
Adăugați edamame și brânză și amestecați până când brânza este topită. Se condimentează cu sare și piper și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista