Risotto alla Milanese

Risotto alla Milanese
Risotto alla Milanese necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $3.55 pe portie. O porție conține 845 calorii, 27G de proteine, și 43G de grăsime. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de pudră de șofran, parmezan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până șofran ai putea urma acest curs principal cu Iaurt cremos cu șofran ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Încercați Risotto în stil milanez (Risottan alla Milanese), Risotto alla milanese (Risotto în stil milanez), și Risotto Alla Milanese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți jumătate din unt într-o cratiță medie la foc mic. Fierbeți ceapa și măduva de vită în unt timp de aproximativ 10 minute. Când ceapa este moale, scoateți ceapa și măduva din tigaie folosind o lingură cu fante și puneți-o deoparte. (Îmi place să las ceapa înăuntru.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se sotează orezul în tigaie la foc mediu timp de 5 până la 7 minute, sau până se prăjește ușor. Se amestecă constant, astfel încât orezul să nu se lipească și să ardă. Se amestecă într-o oală de carne de vită și se continuă să se amestece până când se absoarbe în cea mai mare parte, amestecând și amestecând mai mult bulion, precum și vinul alb în același mod, până când orezul este aproape al dente. Se amestecă șofranul, untul rămas și 3/4 cană de parmezan. Opriți focul, acoperiți și lăsați să stea 4 sau 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
șofranșofran
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Serviți ca pat pentru ossibuchi sau singur cu cât mai mult din parmezanul rămas presărat după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista