Risotto alla Milanese

Risotto alla Milanese
Risotto alla Milanese necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $3.55 pe portie. O porție conține 845 calorii, 27G de proteine, și 43G de grăsime. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de pudră de șofran, parmezan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până șofran ai putea urma acest curs principal cu Iaurt cremos cu șofran ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Încercați Risotto în stil milanez (Risottan alla Milanese), Risotto alla milanese (Risotto în stil milanez), și Risotto Alla Milanese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți jumătate din unt într-o cratiță medie la foc mic. Fierbeți ceapa și măduva de vită în unt timp de aproximativ 10 minute. Când ceapa este moale, scoateți ceapa și măduva din tigaie folosind o lingură cu fante și puneți-o deoparte. (Îmi place să las ceapa înăuntru.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se sotează orezul în tigaie la foc mediu timp de 5 până la 7 minute, sau până se prăjește ușor. Se amestecă constant, astfel încât orezul să nu se lipească și să ardă. Se amestecă într-o oală de carne de vită și se continuă să se amestece până când se absoarbe în cea mai mare parte, amestecând și amestecând mai mult bulion, precum și vinul alb în același mod, până când orezul este aproape al dente. Se amestecă șofranul, untul rămas și 3/4 cană de parmezan. Opriți focul, acoperiți și lăsați să stea 4 sau 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
șofranșofran
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Serviți ca pat pentru ossibuchi sau singur cu cât mai mult din parmezanul rămas presărat după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista