Ripe ' s Cremini Farro Hash cu ouă Pocate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cremini Farro hash de la Ripe cu ouă Pocate. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 377 calorii. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.74 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 61 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați smântână, ciuperci cremini, oțet și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Hash nou de cartofi cu ouă Pocate, Hash De Fermă Cu Ouă Pocate, și Friptură Hash cu ouă Pocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti farro - ul intr-o oala mare cu apa clocotita, sarata, conform instructiunilor pachetului. Îndepărtați orice spumă care se ridică în timpul gătitului.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, creminele, cimbru, 1 linguriță de sare și o măcinare generoasă de piper. Saut până când ciupercile își eliberează lichidul, ceapa devine translucidă, iar umezeala aproape se evaporă, aproximativ 10 minute, amestecând frecvent.
Adăugați sherry. Se lasă să baloneze constant până când lichidul aproape fierbe, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă farro și smântâna. Condimentează cu 2 lingurițe de suc de lămâie (adăugând mai mult după gust) și sare și piper suplimentar. Acoperiți pentru a vă încălzi în timp ce pregătiți ouăle.
Umpleți o cratiță medie pe jumătate cu apă. Aduceți la foc mic, adăugați oțetul și coborâți focul într-o bulă blândă. Crack 1 ou într-un ramekin mic. Rotiți o lingură de lemn în apă pentru a crea un jacuzzi, apoi răsturnați oul în apa care se învârte. Repetați imediat cu ouăle rămase, împingând ouăle în lateral, astfel încât să nu se aglomereze. Braconați ouăle exact 3 minute, răsturnându-le în ultimul minut de gătit. (Dacă sunteți un novice, încercați braconaj 1 sau 2 la un moment dat.)
Pentru a servi, împărțiți amestecul farro între patru farfurii de servire.
Scoateți fiecare ou cu o lingură cu fante, ștergeți ușor cu prosoape de hârtie și așezați deasupra fiecărei movile de farro.
Se presară cu arpagic și se servește imediat.