Rillettes de somon / răspândirea somonului

Rillettes de somon / răspândirea somonului
Rillettes de somon / răspândirea somonului este o fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian condiment. O porție conține 763 calorii, 62g de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 8.57 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 52 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de boia de fum, arpagic, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Rillettes de somon slab (aka răspândirea somonului), Rillete De Somon, și Rillete De Somon.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate40
Revista