Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Rillettes de somon afumat și aburit. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1436 calorii, 54g de proteine, și 115g de grăsime pe porție. Pentru $ 8.67 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, sare kosher, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Arctic Char Și Somon Afumat Rillettes, Rillettes de somon afumat și iaurt Dilled, și Anghinare aburită cu ouă Pocate și somon afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fileul de somon într-un vas puțin adânc și condimentați ambele părți cu sarea și piperul măsurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
File De Somon
2
Adăugați Pernodul și întoarceți somonul pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 30 de minute. Întoarceți somonul și dați-l la frigider încă 30 de minute.Între timp, clarificați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pernod
Somon
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
3
Așezați 2 bețișoare de unt într-o cratiță mică și topiți la foc mic, fără a amesteca. Folosind o lingură, îndepărtați și aruncați stratul spumos de solide din lapte care plutesc deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Transferați untul clarificat într-un castron mediu și lăsați-l deoparte.Când somonul a terminat de marinat, aduceți 1 inch de apă la foc mic la foc mediu-mare într-o tigaie medie. Folosind mâinile, strângeți o bucată lungă de folie, astfel încât să arate ca o frânghie. Faceți o bobină din frânghia foliei și puneți-o în tigaie. Reduceți focul la mediu scăzut, așezați fileul de somon deasupra bobinei de folie și turnați marinada Pernod în tigaie. Acoperiți cu un capac etanș și aburiți până când carnea din centrul somonului este doar opacă, aproximativ 8 până la 10 minute. (Dacă aburul se revarsă din părțile laterale ale tigaiei, reduceți focul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Clarificat
Somon
Marinada
Pernod
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
Folie De Aluminiu
5
Transferați somonul pe o farfurie mare și lăsați-l deoparte.Aruncați folia și lichidul, ștergeți tigaia și puneți-o la foc mediu. Topiți 1 lingură de unt rămas până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
6
Adăugați șalotele, condimentați cu sare și piper alb și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb
Ceapă Eșalotă
Sare
7
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Așezați restul de 7 linguri de unt într-un castron mediu și, folosind o spatulă de cauciuc, zdrobiți-l de-a lungul părților laterale ale bolului și amestecați până se omogenizează. Se amestecă crincormme fra până se combină, apoi se lasă deoparte.Folosind mâinile, rupeți somonul gătit în bucăți mari peste un castron mare, îndepărtând și aruncând orice piele și carne gri închis (această parte a peștelui are un gust neplăcut și vă va decolora rilletele finite).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Rillettes
Unt
Somon
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
9
Adăugați somonul afumat, coaja de lămâie, sucul de lămâie, gălbenușurile de ou și șalotele fierte și condimentați cu sare și piper alb. Se amestecă ușor pentru a se combina. Fold în amestecul de unt-CR fra fra până când sunt combinate uniform, iar somonul este rupt în bucăți mai mici, dar rămâne o anumită textură.Împărțiți rilletele între borcane de sticlă de 6 (5 uncii) sau ramekins, lăsând aproximativ 1/3 inch de spațiu în partea de sus. Neteziți partea superioară a rilletelor cu o spatulă de cauciuc sau cu degetele, ștergeți jantele borcanului și dați-le la frigider descoperite până la răcire, aproximativ 1 oră.Folosind tot untul clarificat răcit, turnați un strat uniform (aproximativ 1/4 inch) peste rillete pentru a le acoperi complet. Acoperiți borcanele sau ramekinele cu capace sau folie de plastic și dați-le la frigider.Când este gata de servit (fie răcit, fie la temperatura camerei), îndepărtați și aruncați stratul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Clarificat
Creme Fraiche
Somon Afumat
Piper Alb
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Gălbenuș De Ou
Rillettes
Ceapă Eșalotă
Unt
Somon
Sare
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Întindeți rilletele pe pâine, biscuiți sau crostini. (Odată ce untul este îndepărtat, rilletele pot fi acoperite și refrigerate până la 2 zile. Rilletele cu untul intact pot fi refrigerate până la 1 săptămână.)