Rillete de somon afumate și aburite

Rillete de somon afumate și aburite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Rillettes de somon afumat și aburit. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1436 calorii, 54g de proteine, și 115g de grăsime pe porție. Pentru $ 8.67 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, sare kosher, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Arctic Char Și Somon Afumat Rillettes, Rillettes de somon afumat și iaurt Dilled, și Anghinare aburită cu ouă Pocate și somon afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fileul de somon într-un vas puțin adânc și condimentați ambele părți cu sarea și piperul măsurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
File De SomonFile De Somon
2
Adăugați Pernodul și întoarceți somonul pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 30 de minute. Întoarceți somonul și dați-l la frigider încă 30 de minute.Între timp, clarificați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PernodPernod
SomonSomon
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Așezați 2 bețișoare de unt într-o cratiță mică și topiți la foc mic, fără a amesteca. Folosind o lingură, îndepărtați și aruncați stratul spumos de solide din lapte care plutesc deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Transferați untul clarificat într-un castron mediu și lăsați-l deoparte.Când somonul a terminat de marinat, aduceți 1 inch de apă la foc mic la foc mediu-mare într-o tigaie medie. Folosind mâinile, strângeți o bucată lungă de folie, astfel încât să arate ca o frânghie. Faceți o bobină din frânghia foliei și puneți-o în tigaie. Reduceți focul la mediu scăzut, așezați fileul de somon deasupra bobinei de folie și turnați marinada Pernod în tigaie. Acoperiți cu un capac etanș și aburiți până când carnea din centrul somonului este doar opacă, aproximativ 8 până la 10 minute. (Dacă aburul se revarsă din părțile laterale ale tigaiei, reduceți focul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt ClarificatUnt Clarificat
SomonSomon
MarinadaMarinada
PernodPernod
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Transferați somonul pe o farfurie mare și lăsați-l deoparte.Aruncați folia și lichidul, ștergeți tigaia și puneți-o la foc mediu. Topiți 1 lingură de unt rămas până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
6
Adăugați șalotele, condimentați cu sare și piper alb și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SareSare
7
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Așezați restul de 7 linguri de unt într-un castron mediu și, folosind o spatulă de cauciuc, zdrobiți-l de-a lungul părților laterale ale bolului și amestecați până se omogenizează. Se amestecă crincormme fra până se combină, apoi se lasă deoparte.Folosind mâinile, rupeți somonul gătit în bucăți mari peste un castron mare, îndepărtând și aruncând orice piele și carne gri închis (această parte a peștelui are un gust neplăcut și vă va decolora rilletele finite).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
RillettesRillettes
UntUnt
SomonSomon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
9
Adăugați somonul afumat, coaja de lămâie, sucul de lămâie, gălbenușurile de ou și șalotele fierte și condimentați cu sare și piper alb. Se amestecă ușor pentru a se combina. Fold în amestecul de unt-CR fra fra până când sunt combinate uniform, iar somonul este rupt în bucăți mai mici, dar rămâne o anumită textură.Împărțiți rilletele între borcane de sticlă de 6 (5 uncii) sau ramekins, lăsând aproximativ 1/3 inch de spațiu în partea de sus. Neteziți partea superioară a rilletelor cu o spatulă de cauciuc sau cu degetele, ștergeți jantele borcanului și dați-le la frigider descoperite până la răcire, aproximativ 1 oră.Folosind tot untul clarificat răcit, turnați un strat uniform (aproximativ 1/4 inch) peste rillete pentru a le acoperi complet. Acoperiți borcanele sau ramekinele cu capace sau folie de plastic și dați-le la frigider.Când este gata de servit (fie răcit, fie la temperatura camerei), îndepărtați și aruncați stratul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt ClarificatUnt Clarificat
Creme FraicheCreme Fraiche
Somon AfumatSomon Afumat
Piper AlbPiper Alb
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
RillettesRillettes
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
SomonSomon
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Întindeți rilletele pe pâine, biscuiți sau crostini. (Odată ce untul este îndepărtat, rilletele pot fi acoperite și refrigerate până la 2 zile. Rilletele cu untul intact pot fi refrigerate până la 1 săptămână.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru LegarePentru Legare
CrostiniCrostini
UntUnt
PâinePâine
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții3
Scor De Sănătate34
Revista