Rillete De Sardine

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, primar și pescatarian rețete în cutia de rețete, Rilletele de sardină ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 118 calorii. Această rețetă servește 6. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 15 minute. Un amestec de scallions, cremă de brânză, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus prin simple rețete. 277 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Încercați {Redux} Marea ce ți-a lipsit-conserve de sardină: pâine prăjită simplă de sardină, Paste cu sos de Sardine (Paste con Sardine Siciliano), și Rillettes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți sardinele din cutii. Folosind un cuțit mic și ascuțit, Deschideți cu grijă fiecare pe burtă și pe spate, împăturindu-le pentru a expune coloana vertebrală.
Scoateți și aruncați oasele.
Tăiați și aruncați cozile. Pune deoparte.
Se amestecă crema de brânză, șalotă, scallion, amestec de plante:
Așezați crema de brânză sau Neufch Circulattel într-un castron mediu. Îndoiți și amestecați cu o spatulă de cauciuc până se omogenizează.
Adăugați șalotele, ceapa verde, ierburile proaspete și cea mai mare parte a sucului de lămâie sau lămâie, amestecând în brânză cu spatula.
Adăugați sardinele acum dezosate în amestecul de brânză. Folosiți o furculiță pentru a sparge sardinele și amestecați în brânză.
Adăugați cayenne, sare și piper după gust.
Adăugați mai mult suc de lămâie sau lămâie după gust.
Fie serviți imediat (Dorie sugerează să se răcească cel puțin 2 ore, dar nu am găsit asta necesar), fie să se răcească. Poate face până la două zile înainte dacă acoperiți cu atenție cu folie de plastic, astfel încât să nu existe expunere la aer și să vă răcoriți.
Serviți pe biscuiți, pâine, bețișoare de țelină sau ca umplutură pentru roșii cherry.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Spumante rosul și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru Rillettes. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Bellissima spumante rosul. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Bellissima Trandafir Spumant]()
Bellissima Trandafir Spumant
Acesta este un elegant, luminos rossimbrox, cu note de căpșuni și grapefruit, și o spumă moale, persistentă. Desfăcută în ultimul moment, Bellissima Sparkling Rossimbrator se împerechează perfect cu somon afumat, crustacee și fructe de mare, cum ar fi tartar de ton, sushi și sashimi.