Right-de fiecare dată fripturi
Roast-urile de fiecare dată necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 544 calorii, 31g de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $1.54 pe portie. Această rețetă de la BBC Good Food are 1 fani. Un amestec dintr-un alt soi de prăjire, grăsime de gâscă, făină suplimentară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare includ Fripturi de Oregano și lămâie, Fripturi cu usturoi și arpagic, și Herby tăiat fripturi.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii în sferturi sau optimi dacă într-adevăr Mari doriți să ajungeți cu bucăți de 5 cm de dimensiuni uniforme.
Puneți cartofii într-o tigaie mare cu apă sărată și fierbeți timp de 5 minute, doar până când exteriorul cartofului începe să se înmoaie. Pentru a verifica, încercați să răzuiți un cartof cu o furculiță, ar trebui să fie ușor să faceți un semn, dar nu ar trebui să îl puteți glisa în carne.
Reveniți în tigaie și împrăștiați peste făină și mămăligă (dacă folosiți) și puțină sare.
Așezați un capac deasupra tigaiei și dați-i câteva shake-uri bune, acoperind cartofii în făină și mămăligă și zdrobind ușor părțile laterale.
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Așezați grăsimea și uleiul de gâscă într-o formă de prăjire suficient de mare pentru a ține toți cartofii într-un singur strat și încălziți la cuptor timp de 5 minute. Introduceți rapid cartofii și reveniți la cuptor. Gatiti 30 de minute, rotind o data, apoi cresteti focul la 220C / 200C ventilator / gaz
Gatiti timp de 20 de minute mai mult sau pana cand sunt crocante peste tot.
Se presară cu puțină sare, apoi se servește.